2777
2789

شکمم گنده گنده میشه انگار سه قلو حامله ام ۹ ماهه دارن میان

عصر یکم غذا خوردم فستینگ بودم شکستم

از عذاب وجدان ۴ ساعت ورزش کردم دمنوش پاکسازی معده خوردم دوتا فلاکس

دهان شویه و مسواک زدم حلقم بوی غذا میده از شکمم انگار حاملم

غذا برای من عذابه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما معده ت مشکل دارهتا حالا چکاپ کردی؟

۱۰۰ کیلوم غذا میخورم سردرد شدید میگرنی قدمم ۱۷۰

حالت تهوع شکمم میزنه بالا الان خیلی وقته فستینگ ۲۲/۲۳ ساعته میگیرم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

رژیم فستت چندساعته اس

چی چیزایی رو مجاز نیستی کلا بخوری

منم دارم غذامو کم میکنم. شیرینی وشکلات و قند و شکر و نوشابه و ابمیوه رو حذف کردم. ولی باید بتونم جلو خودمو بگیرم تو این ماه رمضون چیز شیرین هیچییی نخورم.

از اونورم بدتر ین چیزی که نمیتونم نخورم غذاهای سرخ کردنیه 🥲چیکار کنم. برنامه رژیمتو از کجا گرفتی؟

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
فستت مگه چند ساعته تاعصرم نباید میشکوندی

میدونم وسوسه شدم

رژیم فستت چندساعته اس چی چیزایی رو مجاز نیستی کلا بخوری منم دارم غذامو کم میکنم. شیرینی وشکلات و قن ...

برنامه ردیاب روزه داری و نصبش کن

برنامه ردیاب روزه داری و نصبش کن

چی هس؟

باشه الان برم بنصبم.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

من واقعا کم اشتها هستم و کم غذا میخورم کافیه یه کوچولو بیشتر بخورم معده درد عجیب و حالت تهوع میگیرم الان چند روزه نتونستم کامل غذا بخورم خسته شدم

architect، نور مسیح در راه من🦢 ✝️