2777
2789
منم ب سید ها اعتقاد دارم پیش کس دیگ نرفتم ولی پیش سید رفتم و 5هزار میدم.خودشم بیشترازین قبول نمیکنه

شما کدوم شهری؟ اسم و فامیلی دعا نویسه چیه؟

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چقدر دادی بهش؟

وای منم این اول اومد تو ذهنم😄

گفتم چیزی نگم الان میگن چقدر پولکیه😅

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
من گلستانم تهران.البته دعا نویس تو سلطان اباده اسمشو نمیدونم همه بهش میگن سید.خیلی ادم خوبیه

چه می‌دونم خیلی مراقب باشین، 

یکی بود یه زمانی همه تعریفشو میکردن، ملا حسن میگفتن بهش، بعد مدتها مشخص شد کارهاشون شیطانیه

گول اسم و ظاهر نخورین

چه می‌دونم خیلی مراقب باشین،  یکی بود یه زمانی همه تعریفشو میکردن، ملا حسن میگفتن بهش، بعد مدت ...

ن من اینی ک میرم میشناسن ادم معمولیه سیده خانوادگی سید هستن. منم هیج جا نمیتونم برم چون خیلی زمونه بد شده

وای باورم نمیشه کسی باشه تو این سن همچین حرفی بزنه.مطمئنن یه پسر بیشعوره که اومده مارو دست بندازه

ن بخدا قسم دخترم سه تا داداش دارم و خودم تکم یدونه هم زن داداش دارم ک خونشون باما فاصله داره 

ن من اینی ک میرم میشناسن ادم معمولیه سیده خانوادگی سید هستن. منم هیج جا نمیتونم برم چون خیلی زمونه ب ...

مشکلتون رفع شده با دعاهاش،؟ مثلاً چی میده؟ آخه بعضیا میگن خود سر کتاب باز کردن اشکال داره

من از دوستانی تعجب میکنم که انقدر تجربه دارن میگن پای درخت و گل و گیاه و اب روان بریز😩😩😩😩😩😩😩یعنی اکثریت رفتید اینجور جاها🤤

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
مشکلتون رفع شده با دعاهاش،؟ مثلاً چی میده؟ آخه بعضیا میگن خود سر کتاب باز کردن اشکال داره

من ی مدت سردرد داشتم یا دختر تا یک سالگی فقط جیق میزد اره رفتم سرکتاب باز کرد دعا نوشت دعاشم اینجور بود ک. باید با اسفند دود میکردی و زیر متکا کاعذ میذاشتی و اینجیزا اره خداروشکر درست شد

عزیزم من بیست سالمه هنوز میگم زوده ازدواج باید زندگی شخصی و تحصیلیمو یه سرو سامانی بدم

۲۶ سالگی به بعد

از حالا به این چیزا فک نکن

وای منم این اول اومد تو ذهنم😄 گفتم چیزی نگم الان میگن چقدر پولکیه😅

خب آخه هدف اصلی اینا همین پول درآوردنه دیگه

معمولا زیاد هم می گیرن

خیلی کنجکاو شدم چقدر می گیرن. چون مثل اینکه این روزا حسابی کار و بارشون سکه است

هر چی کسب و کارها و مغازه ها و تولیدی ها می نالن از اوضاع، ولی اینا معلومه درآمدشون خوبه

ن بخدا قسم دخترم سه تا داداش دارم و خودم تکم یدونه هم زن داداش دارم ک خونشون باما فاصله داره 

عزیزم خودت ختم بگیر و چله!!!

همون دعایی که قراره دعانویس بهت بده خودت از مفاتیح پیدا کن و بخون!!!

منم ۲۶ سالمه و ازدواج نکردم خواستگار خوبم ندارم، ولی به این آیه ایمان دارم که میگه:

اِنما اَمره اِذا اَراد شی اَن یقول له کن فیکون!!!! هرچی که اون بالایی اراده کنه همون میشه، بگه شو میشه......

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........