2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

181 بازدید | 39 پست

خانوما اگه متوجا بشین شوهرتون کسیو دوست داره چی کار میکنین .؟!یه خانوم جز فامیل های درجه یکتون ...هییییچ رابطه ای ندارن .حتی یه اس ام اس ...ولی بفهمین دوسش داره .یا شاید عاشقشه ...

باید چی کار کرد ؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتون باید رعایت کنه کاری از دست شما ساخته نیست

هیچ کاری نمیکنه بنده خدا .ما کلا تو خانوادمون زیاد اهل شوخی و بگو بخندیم منم مثلا با برادر شوهرمو پسر خاله اینا میگم میخندم ..شوهرمم با اون فرد همینجوره .کاری نمیکنه .ولی من فهمیدم دوسش داره اونو

من اگه یه روز خیانت میدیدم ...بیشتر عصبی میشدم تا ناراحت .انگیزه پیدا میکروم وهنشو سرویس کنم ...

ولی چون قضیه احساسی ..یجورایی دلم شکست ..

نمیدونم چطور بگم متوجه شین

همبشه یکی شوهرش خیانت میکرد .میگفتن حتما زنه براش کم گذاشته قبول نداشتم .ولی الان احساس میکنم پس من براش کم گذاشتم که عاشق یکی دیگه شده ..

ولی مرد متعهدیه ها ..اصلا از حدش تجاوز نمیکنه ..ولی خوب .دلش با اونه دیگه

هیچ کاری نمیکنه بنده خدا .ما کلا تو خانوادمون زیاد اهل شوخی و بگو بخندیم منم مثلا با برادر شوهرمو پس ...

چیزی نگو بهش

سعی کن جلوی همین بگو بخند عادیشم با اون خانوم بگیری

ولی شاید اون دوست داشتنی که شما فکر میکنین نیست

اونطور که فهمیدم فامیل هستن!

سلام (-:
هیچ کاری نمیکنه بنده خدا .ما کلا تو خانوادمون زیاد اهل شوخی و بگو بخندیم منم مثلا با برادر شوهرمو پس ...

اگر شما بانامحرما نمیخندیدین خارج از اندازه

اونم هیجوقت بخودش اجازه نمیداد  عاشق خنده های یکی دیگه بشه....

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  

ینی چی دوسش داره؟ تو چجور فهمیدی؟ اون خانم متاهله یا مجرد؟ ب شوهرت چیزی گفتی؟

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘