2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه مردی ک دیوانه وار دیوانه واررررر عاشق یه دختر دیگس

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 53 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نهمردا چون فقط یکبار و عمیقا عاشق یه نفر میشن اگه بهش برسن که چه بهتر نرسن حتی اگه پنجاه سال هم بگذر ...

ای گفتی ی نفر عاشق من شد بعد سی سال هنوز پیگیر منه منم در حد عشق اون ازش نفرت دارم واقعا درست گفتی

منم دوستام برا دعوا میبرن🤣🤣

زنانگی ازمون میچکه🤣

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

سلام تو این سن اکثر آقایون به بلوغ فکری کامل نرسیدن و بیشتر درگیر احساس و وابستگی ان تا انتخاب منطقی ...

خب ولی هستن کسایی ک تو همین سن عاشق میشن و عشقشونم واقعیه

من ی پسره خیلیییی دوسم داره 21 سالشه ولی خب چون احساسیه و ب اون پختگی نرسیده هی میگم نه، ولی خیلی اصرار داره

🦋🌱

اصلا اصلا

تو میتونی اونو جذب کنی بیاد سمت تو و باهات بره تو رابطه

ولی قلب و دل و فکر و روحش هیچ وقت مال تو نمیشه

پس خودتو گول نزن

گر ک مجنونم شوی از هرچ لیلاسرترم😌 تاتویی سلطان قلبم عاشقی را از برم🫣واس منم:نفلهنفله😏....

کار خاصی نکردمطرف حتی خودکشی هم کرده بود برای اکسش!چندبار باهاش حرف زدم دیدیم همو ازم خوشش اومد

کسی ک خودکشی میکنه شخصیت ضعیفی داره اونم مرد بخاطر ی دختر🫥

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
کسی ک خودکشی میکنه شخصیت ضعیفی داره اونم مرد بخاطر ی دختر🫥

چی بگم دیگه

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!