2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تازه بچمو دارم میخوابونم پاشم 😓

خودتم بخواب شب ک شوهرت اومد باهم تمیز کنید

یا بخوابون بچتو با هندزفری اهنگ بزار برقص حالت بهتر شه بعد کار کن

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌1404/11/23 هیچوقت یادم نمیره:)تا اطلاع ثانوی از امام رضا قهرم🫠

باورت میشه بگم هفت ساله خونه شوهرممم😐😂

مگه میشه مگه داریم😐

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

میدونم باور نمیکنی😂😂

یعنی۱۲سالت بود شوهر کردیسیییسسنبتینیتقنخبنبتبمیمبمنرنبنینینیتینینین

بعدا؟بعدا دیگه هجده سالم نیستت به هر بچی که نمیشه گفت دختر😏 (پیکمی) رو من ریپلای نکنه

نه خوشگلم شرایط من فرق داره

اخهههههه پسر ۳٠ساله با دختر ۱۲سالهههیتیخینبنمبپبنینیحیویمبویمیموبنبپزمیوبم

بعدا؟بعدا دیگه هجده سالم نیستت به هر بچی که نمیشه گفت دختر😏 (پیکمی) رو من ریپلای نکنه