2777
2789
واقعا؟چجوری ولی قبرستون رو نمیتونم ترک کنم

اره

گوگل سرچ کن پاکسازی چاکراها از چاکرای اول باید شروع کنی به ترتیب

چرا نمیتونی کی اونجاست

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

تو نمیدونی که چجور افرادی اونجا خوابیدن یاحتی اکثر رمال ها میرن قبرستون واسه طلسم و جادو که پر چیزای ...

تنها نبودم اتفاقی نمیوفته

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارهگوگل سرچ کن پاکسازی چاکراها از چاکرای اول باید شروع کنی به ترتیبچرا نمیتونی کی اونجاست

یکی از عزیزانم اونجا بود که خیلی وابستش بودم و درکم میکرد ۲ سالی میشه ندارمش

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

چه راهنمایی گلمببینی هم بهت نمیگه چشم سومش بازه

نه قیافه طرف مشخصه کلااا من خودم میتونم از قیافه طرفو تشخیص بدم ولی واقعا نیاز دارم تو زندگیم به همچین آدمایی کاش یکی باشه پیدا بشه

کاربری دست دونفره🙂

یکی از عزیزانم اونجا بود که خیلی وابستش بودم و درکم میکرد ۲ سالی میشه ندارمش

روحش شاد

عزیزم ایشون روحش تو قبرستون نیست تو داری الکی میری اون روحش پیش شماهاست

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

الان مال شما بازه چیا میتونی پیش بینی کنی .یا چیا میبینی که ما نمیبینیم؟

نمیدونم والا فقط یه صدا هایی میشنوم پچ پچ پیش بینی هم میکنم گاهی مسئله های مهم رو

نمیدونم والا فقط یه صدا هایی میشنوم پچ پچ پیش بینی هم میکنم گاهی مسئله های مهم رو

حالا من یبار به همسرم گفتم اگه من مردم جسدم رو بندازین گرگها .حیونهای درنده بخورن مبادا ببرین قبرستون دفنم کنید .خیلی میترسم از قبرستون

گلم میتونم بپرسم اون فرد زنه یا مرده؟

زنه گلم

حالا من یبار به همسرم گفتم اگه من مردم جسدم رو بندازین گرگها .حیونهای درنده بخورن مبادا ببرین قبرستو ...

روح تو قبرستون نمیمونه ک بترسه

حیف شد کاش میتونستم ببینمش هییی🥲

😊😊

چی میخوای بپرسی ازش بگو تا بپرسم برات