2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این درد اخرش منو میکشهعععع

دکتر بهم گفت قرص منیزیم بخورم خوررم بهترشدم خیلی

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

من زود نوافن میخورم تا شدید نشه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

منیزیوم رو باید هرروز بخوریم ؟تا چند وقت

ماملن من داشت

دکتر دپاکین و منیزیوم و نورتریپتیلین و یکی دوتا قرص قوی مسکن داد

خوب شد

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اکثرا سردرد دارن؟

اره سردرداش زیاده

بعد اگر بگیره ولکن نیست

حالش خیلیی بعد میشه

حتی قرص های مخصوص میگرنش

سوماپریپتان؟ جوابگو نیست

میره برا مسکن تزریقی

ولی اینم بگم

پدر سیستم گوارش و معده اش درومد با این قرصا

هشدارشم دادم گوش نکرد......

شما حواست رو جمع کن

هنوزم دارو میخورن؟؟ام آرای هم دادن؟

اره

الان دپاکین رو و چندتای دیگه رو میخوره پیشگیری کننده اس

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
ام آرای هم دادن ؟

بله

هم ام ار ای هم نوار مغزی

دو سالی درگیرن و دارو مصرف میکنن

توروخدا شمام هرروز سردرد دارید اکثرا؟چه مارکی میخوری

من اتفاقا دیشب تایپیک زدم یه لیوان دوغ خورده بودم سرم درد گرفته بود باز

ولی از وقتی منیزیم میخورم خیلی بهترم من هر روز درد داشتم صبخ زود بیدار میشدم درد داشتم حرص میخورم درد داشتم بیرون میرفتم و...

حالا دیگه نه

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]