2789
عنوان

خدایا منُ خرجِ راهی کن که برای اون آفریده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 11950 بازدید | 996 پست

به نام خدای مهربون 🌱

(روزه) در ماه رمضان،است. ماهى که قرآن به عنوان راهنمای مردم همراه بادلائل روشن هدایت و وسیله ی تشخیص حق از باطل است در آن نازل شده است،

پس هر كس از شما كه اين ماه را دريابد، بايد روزه بگيرد.

و آنكس كه بيمار يا در سفر باشد، روزهاى ديگرى را به همان تعداد روزه بگيرد.

خداوند براى شما آسانى میخواهد و براى شما دشوارى نمیخواهد (اين قضاى روزه) براى آن است كه شماره مقرّر روزها را تكميل كنيد و خدا را بر اينكه شما را هدایت كرده، به بزرگى ياد كنيد، باشد كه شکرگزار گرديد. آیه ۱۸۵ بقره🍀

سلام مهربان بانو جان🥰

حلول ماه مبارک رمضان رو خدمت شما تبریک عرض میکنیم.🌱🌺

امید داریم که تو این ماه عزیز ،خدا به ما پاکی و طهارت بده

و توفیق خدمت به امام عصرمون رو به ما عنایت کرده

تا مسیر رشد و هدایت مون روشن تر از پیش بشه 🤲

دوست داشتید صفحه اول تاپیک رو بخونید🙏💟

@تباه_14 @آنیلاآبی65 @قاصدک_صورتی

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

دوستان من معلمم با نوجوانان سر و کار دارم، سعی می کنم تا حدودی وقت اضافه کلاس اونا رو با رحمت خدا و ...

سلام تو گوگل سرچ کنید : بهترین کتاب های کودک و نوجوان با موضوع مهدویت

این سایت میاد چک کنید کلی کتاب معرفی کرده

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدای مهربون 🌱(روزه) در ماه رمضان،است. ماهى که قرآن به عنوان راهنمای مردم همراه بادلائل روشن ...

فک میکنم اتفاقی نیست اینجا اومدنم🥺😭برای اینکه امام زمان (عج)عزیزمون رو خوشحال کنیم قرار نیس کارای بزرگی کنیم به قول معروف مهم نیت عمل هست که از خود عمل هم مهم تره،مثلا خوندن چند صفحه قران و هدیه به امام عصر (عج)و صلوات فرستادن برای سلامتی و ظهور ایشون،عبادت خالصانه و بی ریا،یا مثلاً پختن آش نذری یا شعله زرد و...و خیلی کارای دیگه بزرگ یا کوچیک بودنش مهم نیس، مهم عمله!

امام زمان عزیزم، ازت میخوام که به حق این ماه مبارکه رمضان به دل همهی آدمایی که توی شرایط سختی هستن از جمله خودم نظر بندازی و حواست باشه🥺😭امام زمان عزیزم خواسته ای ازت دارم زحمتای من به باد نره و امید پدر و مادرمو نومید نکنم و کنکورمو خوب بدم و دانشگاه رشته پرستاری سال بعد قبول شم🥺😭امام زمان عزیزم پای مادرعزیزم به حق این ماه مبارکه رمضان شفا پیدا کنه و همیشه خونوادم سالم و خشنود باشن😭😭امام زمان عزیزم اون یه نفرم، محبت و عشقش بتونم بدست بیارم🥺😭😭😭😭

خانوما روزه و نمازتون قبول باشه منم دعام کنین🥺😭😭😭🙏🙏

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

#حدیث_روز 💌

قال رسول الله صلی الله علیه و آله :

اَلقَلبُ الَّذی لَیسَ فیهِ شَیءٌ مِنَ القُرآنِ کَالبَیتِ الخَرِبِ؛

«قلبی که در آن چیزی از قرآن نباشد، هم چون خانه ویران است».

📚کشف الاسرار میبدی 7/405

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
خیلی دوست دارم بچها رو با امام زمان آشنا کنمچون خودم بچگی هیچی از ایشون نمیدونستم

چرا منو تگ نکردیددددددد😭🙃

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

فک میکنم اتفاقی نیست اینجا اومدنم🥺😭برای اینکه امام زمان (عج)عزیزمون رو خوشحال کنیم قرار نیس کارای ...

ان شاءالله بحق این ماه همه ی اتفاقات خوبی ک گفتی برات رقم بخوره گلم

از یکی از علما پرسیدن تقوا یعنی چی؟

ایشون فرمودند: وقتی از توی یه بیابون
پر از خار میخوای رد بشی، چطور لباستو
جمع میکنی که خار و خاشاک بهت نچسبه؛
این میشه تقوا و پارسایی، باید خودتو
نگهداری که آلودهٔ گناهان نشی..!

امام علی علیه السلام

بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَ المَوْعِظَةِ حِجَابٌ مِنَ الغِرَّةِ
ميان شما و پندپذيرى، پرده اى از غرور و خودخواهى وجود دارد

نهج البلاغه، حکمت 282

از یکی از علما پرسیدن تقوا یعنی چی؟ایشون فرمودند: وقتی از توی یه بیابونپر از خار میخوای رد بشی، چطور ...

عزیزم لطفاً منم در لیست ختم قرآن بنویسید

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊