2777
2789
عنوان

دخترم 3سالشه رفته دستشویی جیغ وگریه گفتم خدایاچی شده بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 91 پست
وا چ مادر عجیبی هستیاین چیزا طبیعیه اتفاقا من دیدم همه مامانا با دیدن این صحنه ها خنده شون میگیره، ا ...

اره بااینهمه جیغ وگریه کله صبح شادی کنم😐

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو بیشتر اب بخور دو ذره شه🤣

😂😂مغزم دیگه نمیکشه التماسم میکنه متوقفش کنم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

خدا بهت صبر بده،میدونم از صبح تا شب و از شب تا صبح باهم هستید،ولی لطفاً روزی دو تا نیم ساعت باهاش بازی کن.یه وقتی که نباید به غذا سر بزنی و هیچ کاری نداری.

بازی ها با آرامش و احترام باشه.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

عزیز دلممممم.

قل دختر من ریز بود میترسید بیفته توی سنگ.با جیغ جیغ و ترس و استرس میرفت روی سنگ

واقعا دیدیم ممکنه بیفته داخلش! براش مبدل گرفتیم و سره سنگ توالت گذاشتیم که نیفته😂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
پس تجربه نکردی هرروز یه داستان جدید😐

من الان تو چالش 12 سالگیم.😄فک نکن قراره تموم شه.از مدرسه میاد رگباری حرف میزنه میره دسشویی از اونجا هم به تعریف کردن ادامه میده تازه وسطاش میگه مامان گیشنوی.گوشت با منه؟جدیدا هم بداخلاق شده و زود قهر میکنه

بچهای من هر هفته ی چالش جدید دارن!!

دیگه از سال براشون گذشته😅

تنشون سلامت باشه الهی

کوچیکن اذیتهاشون یجوره

بزرگ شدن یجور دیگه ....هر سنی یجور میشن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.