2777
2789
وای من خونم مرتبه وتمیز نشستم یجا که  همه جایه خونه معلومه دارم ذوق میکنم😉😉😉😉😈😈😈😈😈

خوش به حالت به ماهم یاد بده ای زبر وزرنگیتو😉

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه مرتب كردم بسي خوشحالم

😊😊😊😊😊😊خسته نباشی

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
خوش به حالت به ماهم یاد بده ای زبر وزرنگیتو😉

چند روز وقت بذارید حسابی تمیز ومرتب کنید بعدش دیگه نذارید بهم بریزه. ظرفارو سریع بشورید. روگازو هودو بعداز هربار آشپزی تمیز کنید. بقیه کارارم با یه برنامه ریزی میشه انجام داد بدون اینکه وقته زیادی بگیره وخستتون کنه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
چند روز وقت بذارید حسابی تمیز ومرتب کنید بعدش دیگه نذارید بهم بریزه. ظرفارو سریع بشورید. روگازو هودو ...

مرسی گلم اگه این وروجکم بذاره😭

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
مرسی گلم اگه این وروجکم بذاره😭

آخــــی عزیزم. من نی نی ندارم. خداحفظش کنه. خودتو اذیت نکنیا به کوچولوت برس💜💜💜

آخــــی عزیزم. من نی نی ندارم. خداحفظش کنه. خودتو اذیت نکنیا به کوچولوت برس💜💜💜

مرسی گلم

من دیروز مریض بودم .خواهرمو شوهرم انجام دادن.دستشون دردنکنه.البته الانم خوب نیستما

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
انشالله خوب میشید

ممنون.دعام کن ۱ ماهه ک خوابیدم

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔