الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
چند روز وقت بذارید حسابی تمیز ومرتب کنید بعدش دیگه نذارید بهم بریزه. ظرفارو سریع بشورید. روگازو هودو بعداز هربار آشپزی تمیز کنید. بقیه کارارم با یه برنامه ریزی میشه انجام داد بدون اینکه وقته زیادی بگیره وخستتون کنه
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
آخــــی عزیزم. من نی نی ندارم. خداحفظش کنه. خودتو اذیت نکنیا به کوچولوت برس💜💜💜