2777
2789
عنوان

ضدآفتاب و کرم پودرخوب

135 بازدید | 11 پست

سلام دوستان میخواستم ضدآفتاب و کرم پودر خوب بخرم موندم چه مارکی بخرم قبلا برا کرم پودر الارو داشتم و ضدآفتاب درموبای نمیدونم از کدومه ولی من جوش زیر پوستی نداشتم بعد از استفاده از این کرما جوش زیر پوستی زدم 

منم با الارو جوش ميزدم 

خيلي مضخرفه 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضدآفتاب سان سیف میزنم فاقد چربی. خیلییی راضی ام کرم پودر Bio هم ماندگاریش خوبه هم خیلی چرب نیست

فاطمه جان سان سیف نشنیدم تا حالا قیمتش چنده و ساخت کدوم کشوره ؟

منم سان سیف میزنم ضد افتاب به پوستم میفته .کرم پودرم سی استار

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤