2777
2789

من سه ساله که دارم باشگاه میرم با همه هم یه جورایی خوبم نه خیلی صمیمیام نه خیلی خشک یه همشهری دارم که قبلاً نمیومد باشگاه الان دو سه ماهه که داره میاد باشگاه یه چند روزی بود گرفتار بودم نمیتونستم بیام باشگاه اونم هی پیام میداد کجایی بیا بیشعور بیا فلانی چون ۸ سال از من بزرگتره منم به احترامش چیزی بهش نمیگفتم یکم گرفتار بودم و یه هفتهای طول کشید که نرم باشگاه بعد دیدم بهم پیام داده که خدازده بدبخت چرا نمیای خیلی ناراحت شدم خیلی بهم برخورد که چقدر روش با من باز شده که اینجوری با من حرف میزنه از فرداش تونستم برم باشگاه رفتم و خودمو باهاش سرسنگین گرفتم جوری که بقیه با اینکه میدونستن ما دوست صمیمی هم هستیم همشهری هم هستیم فهمیده بودند که چرا من تو خودم رفتم چند وقتیه و سرسنگینم باهاش اونم نمیدونم به خاطر اینکه حرصمو در بیاره با دو سه نفر دوست شده و بگو بخند که میخواد به حساب لج منو دربیاره اونقدر ازش ناراحتم که دلم نمیخواد حتی ببینمش شما بودین جای من چیکار میکردین باشگاهتونو عوض میکردین چون من این باشگاه رو خیلی دوست دارم و سه ساله با این مربی میام مربیمم دوست دارم شما بگین چیکار کنم چون اصلاً حال خوبی ندارم وقتی میبینمش و به شدت ازش متنفرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از اول باید جوابشو میدادی میگفتی این طرز صحبت کردن درست نیست من برای خودم شخصیت قابل احترامی دارم لطفا رعایت کن چون ناراحتم میکنه

بعدم دیگه زیاد تحویل نمیگرفتی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بیخیالش باش برو کارتو بکن

دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭

وا ولشکن همون بهتر سی.کشو زد بعضیا عین کنه میچسبن به ادم اینقد پرروان اصلا سنگین بودن رفتار ادمو حس نمیکنن ایگنورش کن ورزشتو بکن کاریم بهش نداشته باش تو میری برا ورزش تو هدفای مهمتری داری این چس بازیا چیه

چقدرهمه چیزو سخت میگیرین این بنده خدا از اوناس گه باهمه زود میجوشه و صمیمی میشه

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اکانت واگذار شده .تاپیک های قبل از بهمن ۱۴۰۴ متعلق به من نیست در حال پاکسازیشون هستم

بجای ک بیاد داجویی کنه از لج من با چندنفر دیگه بلند بلند میخنده ک حرص منو در بیاره

خب شاید اصلا نمیدونه دلیل ناراحتیت رو

من هم رو صحبت کردن حساسم و با ادبیات نسل جدید نمیتونم کنار بیام و دوستام و همکارام هم دیگه میدونن جلو من مراعات میکنن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀