2777
2789

جواب دقیقی نداره و واقعا نظر شخصی هست

بعضیا ایرادایی دارن که حتما باید عمل بشه خب

به بعضیام واقعا میاد عمل زیبایی

نظر شخصی من نچرال هست و خودمم هیچ کار زیبایی نکردم و چهره متوسطی هم دارم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نچرال زیبا

از عملی خوشم نمیاد

چون واقعا زیبا هم نمیشن نسبت به قبل خودشون بهتر میشن

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

اینکه این عملیه اون نچراله این اونجوریه من اینجوریمنمیگم اعتماد بنفسم بالاعه ولی تا بحال نشده کسیو ا ...

بحث اعتماد به نفس نیست من خودم حتی یه ناخونم نکاشتم خواستم نظراتو بخونم فقط😅

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست!🕊
موافقم کاملا

دو روز پیش رفتم دکتر تو مطب دو تا پزشک بودن یکی کار زیبایی میکرد یه خانم اومد داخل اصلا نمیشد نگاهش کنی شبیه بادکنک شده بود همه جاش گرد بود باز اومده بود نوبت تزریق ژل بگیره

یا خانم دیگه بینی عمل کرده بود انقد ناز شده بود

یکی دیگه اومده بود گوشش سوراخ کنه عمل هم نداشت چهرش ولی باز ناز بود

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

دو روز پیش رفتم دکتر تو مطب دو تا پزشک بودن یکی کار زیبایی میکرد یه خانم اومد داخل اصلا نمیشد نگاهش ...

من یه خواهر شوهر دارم دقیقا مثل همین خانوم اولیه که توضیح دادی پر از ژله ولی همچنان شبیه میمونه😂عمل بعضیارو خوشگل که نمیکنه هیچ زشت ترم میکنه

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست!🕊