2777
2789

بچه بزرگم هیچی نمیگفت و تو ۱۴ ماهگی حتی اشاره هم نمیکرد . بچه دوم از هشت ماهگی اگه چیزی میخواست خودشو داغون میکرد و به چیزای که میخواست اشاره میکرد یا مینشت جلوش نگاش میکرد 

بچه ها باهم فرق دارن

خداجونم،مرسی که هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه ميره دادا بابا ماما ميگه بلوكهاي خونه سازيوروي هم ميذاره مهره هاروداخل قوطي ميندازه ميخوادكسيوصداكنه بابا اد وددگفتن منظورشوميرسونه گوشي ميگيره دستش الوالوميگه ياگاهي گوشي ميگيره دستش ميرقصه يعني آهنگ بزار

كاش زمان به عقب برميگشت

پسر من الان15ماهشه،وقتی چیزی مخاد می ره اشپزخونه و میگه قاقا،آب میگه،زور میزنه داداش بگه فقط دادا رو میگه،بعدشم شیر رو یجو میگه فقط خودم میفهمم،بعد ایکه خرابکاری کرد،دستشو میزاره رو پوشکش

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
بچه بزرگم هیچی نمیگفت و تو ۱۴ ماهگی حتی اشاره هم نمیکرد . بچه دوم از هشت ماهگی اگه چیزی میخواست خودش ...

منم پسر م الان ۱۴ ماهش ولی اشاره نمیکنه؛بابا نمیگه

فقط ماما؛اددد؛هر چیم بخواد میگه ام 

نگرانشم اشاره نمیکنه😔

منم پسر م الان ۱۴ ماهش ولی اشاره نمیکنه؛بابا نمیگه فقط ماما؛اددد؛هر چیم بخواد میگه ام  نگرانش ...

ببین اصلا نگران نباش پسر من تا ۱۸ ماهگی اصلا اشاره نکرد خیلی میترسیدیم که نکنه مشکلی داره با استرسش سالا سر کردم دیر راه رفت دیر حرف زد ولی الان کلاس سومه و نخبه علمیه اصلا نگران نباش میگم بچه ها باهم فرق دارن

خداجونم،مرسی که هستی