2777
2789
خجالتی با درون گرا فرق میکنه تو به گفته خودت هر دو تا خصوصیت رو داری

ببین من دوس ندارم حیا داشته باشم

بعد دوست دارم کار تو اون تایم انجام بدم

ولی کارو انجام نمیدم .هیچی خودخوری هام شروع میشه و اخرش یه دلیل برا خودممیارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسکار خجالتی بودن فقط مال منه 😅

بقرآن مادرم میگ دیگ زن بگیر یکیم تو دلمه نمیتونم چجوری بگم فلانی رو میخامممم خااک تووو سرم واقعااااا

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....

من خودم دوست ندارم دوست دارم انرژی م بالا باشه

انرژی بالا با خجالتی بودن فرق میکنه ها انرژی بالا باید ورزش کنی تو خونه نمونی برو پیاده روی تو پارکی جایی خرید

ارتباط و حرف زدن و تمرین کنی مثلا رفتی سوپر مارکت شروع میکنی سلام احوالپرسی در مورد قیمتا بپرس از وضعیت بازار بپرس چمیدونم حرف بزن البته اگه طرف اوکی بود نه بری طرفت با خودشم قهر باشه نای جواب دادن نداشته باشه بسنج دیگه از وضعیت قیمتا تفاوت قیمت ماه قبل و الان چمیدونم میفخوام فقط حرف بزنی نه هر حرفی حرف با ربط برا باز شدن روت ... میری آرایشگاه با دخترای اونجا تو بحثشون شرکت کن ... تو تاکسی نشستی اگه دیدی راننده موقره در مورد هوا مثلا ... شاید خنده دار باشه ولی بهت کمک میکنه کم کم سن مخاطبت کمتر کن رفتی بوتیک لباس سلام و احوالپرسی ... بگو چی میخوای دنبال چه لباسی هستی بهت پيشنهاد بده ... منظورم این نیست بخوای مخ بزنی یا لاس بزنیا ....از با جنس مخالف حرف زدن خجالت نکشی عادی شه برات بعدا با یکی روابطت نزدیک تر شد بتونی انتقاد کنی ازش شوخی کنی باهاش ...

ببین من دوس ندارم حیا داشته باشم بعد دوست دارم کار تو اون تایم انجام بدمولی کارو انجام نمیدم .هیچی خ ...

حیا که خوبه از فضاحت رفتار و عمل جلوگیری میکنه

منظورت اینه زبون داشته باشی احتمالا تو جواب دادن کم نیاری

بخدا زن میخام ولی اینقدر نگاه مادرم سنگین واسم نمیتونم ب زبون بیارم😅😅

عجب.. واسطه بفررس... غیر مستقیم بهش بهمون.. ینی خودش به فکر نیست، عروس دار بشه.. 😇مگه چند سالتونه؟

..... بـه🏡برمیگردیم 💓🍻

حیا که خوبه از فضاحت رفتار و عمل جلوگیری میکنه منظورت اینه زبون داشته باشی احتمالا تو جواب دادن کم ن ...

من همه چی خوبم

ولی این جنس مخالف خیلی دوست دارم تجربه کنم

ولی خوب انگار سهمم تنهایه