2777
2789
عنوان

از دخترم خسته شدم

887 بازدید | 83 پست

سلام مامانای عزیز.توروخدا بیاین کمک حسابی کلافه وسردرگم شدم .دخترم سه سال ونه ماه داره بشدت نق نقو هستش همش داره گریه میکنه.هرچیزی که میخواد با گریه میگه حتی با وجود اینکه من هیچوقت به گریه هاش بهای الکی ندادم.اصلا خودش بازی نمیکنه همش به من چسبیده.صبح تا ظهر مهده تا اونجایی که وقت کنم بهش محبت میکنم بغلش میکنم باهم شعر میخونیم میبوسمش برا کارهای خوبش تشویقش میکنم ولی اگه یه کار بد انجام بده وبهش تذکر بدم فوری میگه شما منو دوسم ندارین چون منو دعوا میکنین خسته شدم بخدا

وای خدا منم دیوووووونه شدم از دست دخترم

تازه از مهد اوردمش

۴ سالشه

خیلی یک دنده است

حرف تو گوشش نمیره

الانم باهام قهره تو اتاقشه

از مهد تا خونه گریه میکنه همیشه ازم طلبکاره

ای خدا😢😢😢😢

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه واقعا موندم چطور باهاش رفتار کنم.کم اوردم .حتی چند باری انقد عصبیم کرده که زدمش

همدردیم😔😔😔

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

خوبه بازشمابچه هاتون مهدمیرن پسرمن مهدنمیره میگه میترسم باردارم هستم استراحت مطلقم هستم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

پسر منم اینطوریه. خیلی بهانه گیره. 😢

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

فکر کنم تو این سن بچه ها اینطورین.والله پسرمن از روزی که به دنیا اومده تا الان که نزدیک۳سالشه یکسره گریه میکنه،موی سرم همش سفید شده تو سن۳۲

خدای دیروز و امروز تو،خدای فردایت هم هست
خب وقتی اینو میگه بهش گفتی چرا ناراحت شدی؟باید بهش بگی درستش چیه و درواقه با تشویق هولش بدی سمت کار ...

جواب نمیدن که دختر من بی دلیل جیغ و گریه

دستم بهش بخوره هی میگه تو منو اذیت کردی 

😢😢😢