سلام مامانای عزیز.توروخدا بیاین کمک حسابی کلافه وسردرگم شدم .دخترم سه سال ونه ماه داره بشدت نق نقو هستش همش داره گریه میکنه.هرچیزی که میخواد با گریه میگه حتی با وجود اینکه من هیچوقت به گریه هاش بهای الکی ندادم.اصلا خودش بازی نمیکنه همش به من چسبیده.صبح تا ظهر مهده تا اونجایی که وقت کنم بهش محبت میکنم بغلش میکنم باهم شعر میخونیم میبوسمش برا کارهای خوبش تشویقش میکنم ولی اگه یه کار بد انجام بده وبهش تذکر بدم فوری میگه شما منو دوسم ندارین چون منو دعوا میکنین خسته شدم بخدا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
مامان عزیز.حتما مراجعه کنین به یه روانشناس کودک و حرفه ای و اصولی با این کارها و حرفهاش رفتار کنین. بعضی عادتها و مشکلات بچه ها اگه درست رسیدگی نشه بعدا خیلی اذیتتون می کنه