2777
2789
عنوان

خانما عروسی پسر دایی شوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 35 پست
اونم باردار بودم نمیتونستم شش ساعت تو مسیر باشم چ مشکوکی آخه🤣🤣🤣🤣

دفعه بعد حتما یه چیز دیگه داری😂😂اینجوری باعث میشه اصلا شما را دعوتت نکنن دیگه دلخور نباش 😅بعد بگی جاریم یا خواهرشوهرم دعوت کردن منو چرا نگفتن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پرستاری خوندی؟رشته مورد علاقمه دعام دیگه امسال قبول شم عزیزدلم🥺🫶

انشالله بهترین رشته رو قبول شی عزیزم سعی کن برای رشته های بهتری تلاش کنی پرستاری شغل فرسایشی هست من برگردم عقب صدرصد تربیت معلم رو انتخاب میکنم

همیشه لحظه اخر خدا نزدیک تر میشه...پرستار👩🏻‍⚕️
دفعه بعد حتما یه چیز دیگه داری😂😂اینجوری باعث میشه اصلا شما را دعوتت نکنن دیگه دلخور نباش 😅بعد بگی ...

🤣🤣🤣وای فقط اون حرفت ک گفتی مشکوکی 🤣🤣

خواهر شوهر و جاری هم فعلا ندارم

همیشه لحظه اخر خدا نزدیک تر میشه...پرستار👩🏻‍⚕️

والا من بچه نداشتم . تو یه شهر هم هستیم . ولی من عروسی هیچکدوم از پسرداییای همسرم نرفتم . مراسم خودمم دعوت نکردم بیان

مهم هم نبود ناراحت شن یا خوشحال

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

🤣🤣🤣وای فقط اون حرفت ک گفتی مشکوکی 🤣🤣خواهر شوهر و جاری هم فعلا ندارم

بعدا میگری😉😉کلا از مشکوک بودن اینکه داری بهونه میاری .میخوام بگم فردا بهت نگفتن دعوت نکردن ناراحت نشی خب مسلما یه بار بگه دوبار بگه نری فامیل دیگه دعوتت نمیکنن .چون خانواده عروس یا داماد هزینه میکنن مخصوصا تالار باشه