2777
2789
عنوان

آسنترا و افسردگی بعد زایمان

130 بازدید | 33 پست

من ۳ ماه خوردم بعد خودم یهو قطعش کردم .یک ماهه قطع کردم . تو سرم احساس بدی دارم .دیروز دوباره رفتم دکتر گفت بخاطر یهو قطع کردین و این حالت گیجی اینا بخاطر اینکه یهو قطع کردین. گفت دوباره از یک چهارم شروع کن بخور .دوس ندارم بخورم .بنظرتون تحمل کنم ک این سرگیجه تموم شه ؟ یا بخورم ؟ #حرف منفی ممنوع

چرا قطع کردی ؟

من بیشتر از یک ساله میخورم .

هنوز کنارش قرصای دیگه هم داده .

حاضرم قویترین قرصا رو بخورم سالها . اعصابم روانم آرام باشه و به هیچ عنوان عصبی نشم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قطع کردی ؟ من بیشتر از یک ساله میخورم .هنوز کنارش قرصای دیگه هم داده .حاضرم قویترین قرصا رو بخور ...

بهنر شده بودم .شما هم زایمان کردین؟ حداقل نکردم کنمش ۵۰ بعد کنمش یک چهارم .یهو قطع کردم .حالام تو سرم گیجه انگار اعصاب ندارم

اگه دکتر گفته و وضعیت خوبی نداری از کم شروع کن تا یه کم وضعیتت متعادل بشه بعد زیر نظر خودش کم و در نهایت قطع کن..ممکنه شدیدتر بشه..

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

بهنر شده بودم .شما هم زایمان کردین؟ حداقل نکردم کنمش ۵۰ بعد کنمش یک چهارم .یهو قطع کردم .حالام تو سر ...

من در دوران بارداری دچار شدم بعد زایمان هم دچار بودم . اما دکتر میرفتم تشخیص نمیدادن میگفتن از قلب هستش برو متخصص قلب ..

آخرش یه پزشک متخصص داخلی تشخیص افسردگی داد . دارو داد

نمیتونستن تشخیص بدن افسردگی دارم . نه به تیپم میخورد نه حرف زدم نه هیچی . ولی افسرده بودم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چرا قطع کردی ؟ من بیشتر از یک ساله میخورم .هنوز کنارش قرصای دیگه هم داده .حاضرم قویترین قرصا رو بخور ...

من مشکل دیگه ای ندارم تو زندگی خداروهزار مرتبه شکر .فقط همین مشکل برام پیش اومده ..

من در دوران بارداری دچار شدم بعد زایمان هم دچار بودم . اما دکتر میرفتم تشخیص نمیدادن میگفتن از قلب ...

من فکرای مزخرف میاد سراغم و و و خیلی حال بدیه خدا کنه کسی دچار نشه

من مشکل دیگه ای ندارم تو زندگی خداروهزار مرتبه شکر .فقط همین مشکل برام پیش اومده ..

.خدارو شکر .

همه فکر میکنن من ادم شاد و خوشحالیم . هیچکس خبر نداره افسردگی دارم .

من در دوران بارداری دچار شدم بعد زایمان هم دچار بودم . اما دکتر میرفتم تشخیص نمیدادن میگفتن از قلب ...

گاهی وقتا میگم خداجون من چه گناهی کرده بودم. اصلا من نمیدونستم بارداری و زایمان چقد برای یه زن مشکل به وجود میاره

من فکرای مزخرف میاد سراغم و و و خیلی حال بدیه خدا کنه کسی دچار نشه

افکارای منفی . پرخاشگری . عصبانیت . دل گرفتگی شوید . بی حوصلگی . حاضر نبودم کارای خونه رو انجام بدم . موهامو شونه کنم .

وضهیتم وخیم بود .

افکارای منفی . پرخاشگری . عصبانیت . دل گرفتگی شوید . بی حوصلگی . حاضر نبودم کارای خونه رو انجام بدم ...

من همین فکرا نمیزاره ک شاد باشمو و زندگی کنم

چرا اینجوری شده اخه

گاهی غبطه اونایی ک دچار نشدن رو میخورم دس خودم نیس

گاهی وقتا میگم خداجون من چه گناهی کرده بودم. اصلا من نمیدونستم بارداری و زایمان چقد برای یه زن مشکل ...

منمنمیدونستم .

چون خانمها بشدت حسودن خیچ وقت اینارو نگفتن . ۱۲ تا دختر خالم ازدواج کردن . دختر عموهام ازدواج کردن و....

تا حالا به بارم نشنیدم بگن بچه داری سخته .

اولین نفر در فامیل هستم که سختی های ازدواج و بچه داری رو میگم . هیچکس به منم نگفته بود. نمیدونستم واقعا

اگه دکتر گفته و وضعیت خوبی نداری از کم شروع کن تا یه کم وضعیتت متعادل بشه بعد زیر نظر خودش کم و در ن ...

نمیدونم بخدا از بس بهش فک کردم دیوونه شدم دیگه