2777
2789

پسر جاري ام(جاري ام خوبه خودش اين بچه اش خيلي وحشيه)

اول با ملايمت توضيح ميدادم ولي گاوتر از اين حرفا بود

بعد با دعوا 

ولي وقتي حريفش نميشم يه دونه كتك هم ميزنم

(روانشناسان و حاميان كودك شما بچه خودتونو نزنيد/الكي منو ريپلاي نكنيد/جاي من نيستيد و همچين بچه ي بي تربيتي نديدين)

خدايا به اميد تو 🙌🏻
شما در مقابلش چه واكنشي نشون ميدادي؟

هيچي اصلا نگاش نميكردم 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر جاری منم اینجوریه و بابا مامانش و خونواده همسرم کیف میکنن براش

دقيقا شوهر منم 

ايش 

بهش گفتم اين كجاش بامزست 

بچه رو بي تربيت كردين رفت ذوقم ميكني 

ي كم فكر كرد ديد حق با منه الان با من هم عقيدست

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یکی از همکلاسیای پسرم 

ک پدرش استاد دانشگاه بود مادرشم پرستار

بچه تو خیابون بزرگ شده بود 

پارسال یطوری باهام حرف زد من از شدت بی ادبیش هنگ کردم واقعا زبونم بند اومد نتونستم حرفی باهاش بزنم بعدا ک با مادرش صحبت میکردم مادره گف من بچمو میشناسم اینا رو نگو بگو مشکل چی بوده عایا حل شد یا نه 

دیدم نه مامانه هم شبیه خوشه گفتم ببخشید من دیگه باید برم 

ی جا رفتیم مهمونی با پدرشوهرم و خواهرشوهرم و همگی پسر عموی شوهرم بچش همون اول بد نیگا میگرد و بعدش گریه که پاشن برن خونشون 😒ما هم کم محلش کردیم دیگه زار میزد که چرا نمیرن😅😅ما هم دیگه پاشدیم هنوزم پدرشوهرم میگه دیدین چطور با خفت پاشدیم ما هم میخندیم😁😁😁😁

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
یعنی باهاش کاری نداشتی نه؟؟چه روش خوبی

نه هر موقع حرف زشت میزد تا آخره کلاس وقتی به سوالی جواب می داد یا چیزی میگفت بی محلش میکردم...وقتی میدید با بچه های دیگه خوش برخوردم آما محلش نمیدم  خجل میشد

خدایا مرسی  

مودب ترین و حرف گوش کن ترین بچه هایی ام ک دیدم بچه های جاریم هستن 

همیشه برام سواله اون زن چجوری تنوسته بچه های ب این با ادبی تربیت کنه 😂😂😂😂😂یبارم ازش پرسیدم خندید راز موفقیتشو نگفت 

نه هر موقع حرف زشت میزد تا آخره کلاس وقتی به سوالی جواب می داد یا چیزی میگفت بی محلش میکردم...وقتی م ...

چه عااالی 

با بچه هایی که کلاس به هم میریزن چی کار باید کرد؟؟کمک خواهش.مربی نقاشی م بچه های 8ساله و یکیشون کلاس به هم میریزه تمرکز بچه ها از بین میره

بچه همکار شوهرم .اومدن خونمون یکی دوماه پیش 

وای چی بگم براتون .پسرای خودم از کاراش تعجب میکردن .میرفت رو مبل دو پایی میپرید رو میز وسط مبلا.دکمه های لباسشویی رو میزد .معذرت میخوام 

به بچه هام میگفت ا ... ن  نخورین .هنگ کرده بودیم بخدا .تو آشپزخونه خم شدم رو پام اخم کردم گفتم حرف بد نزنیا.بازم تکرار میکرد .مامانه میگفت از بچه های برادر تو یاد گرفته .باباهه میگفت نخیر از بچه های خواهر تو یاد گرفته .

توبه کردیم دعوتشون کنیم .این بارم بخوام دعوتشون کنم میگم بریم پارک

اللهم عجل لولیک الفرج
چه عااالی  با بچه هایی که کلاس به هم میریزن چی کار باید کرد؟؟کمک خواهش.مربی نقاشی م بچه های 8س ...

مثلا بگو بهترین نقاشی رو به خانم مدیر نشون میدم که تو صبحگاه تشویقش کنه هرکسی هم که شلوغ کرد یا از رو صندلیش بلند شد نقاشیش پاره میشه...من تو کلاس خییلی صبوری میکنم ولی خدا نیاره وقتی که جوش بیارم

خدایا مرسی