2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین واسه افطاری هر روزمون ایده بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 20 پست
آره من هیچوقت ربوتفت نمیدم آخرش میزنم خوب میشه الانکه یک مقداری زوده ولی ۱.۲ساعته دیگه خوبه

ربم تو روغن تفت میدی میریزی؟

تقریبا کی ربو بریزم

لپه هاشم از دیشب خیس کردم

اونم جدا بذارم

لپشو از دیشب خیس کردم وا نشه لپه هاش اونم آخر بریزم

لپع روتف بدی هیچیش نمیشه

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربم تو روغن تفت میدی میریزی؟ تقریبا کی ربو بریزم لپه هاشم از دیشب خیس کردم اونم جدا بذارم

نه تف نمیدم ولی دیدم بعضیاباروغن تف میدن بعدمیریزن

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

خورش قیمه نذری

مواد لازم:

پیازداغ (سرخ‌شده) نیم پیمانه ( 42 گرم)

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم

مغز‌ران گوسفند یا گوساله (ریز خرد شده) 700 گرم

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری (3 گرم)

لپه 1 پیمانه (150 گرم)

لیموعمانی 6 عدد ( 30 گرم)

رب گوجه‌فرنگی یک چهارم پیمانه (60 گرم)

فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

زنجبیل نیم قاشق چای‌خوری

زعفران (ساییده و حل شده در آب‌جوش) 1قاشق سوپ‌خوری (14 میلی‌لیتر)

سیب‌زمینی (خلالی خردشده) 2 عدد (330 گرم)

طرز تهیه:

1.گوشت را در کمی روغن مایع تفت دهید تا حدی که آب آن کشیده شود. لپه را بیفزایید و تفت دهید در آخر زردچوبه و پیازداغ را اضافه کنید.

2.پنج پیمانه آب به مواد بالا بیفزایید و حرارت را زیاد کنید زمانی که به جوش آمد حرارت را ملایم کرده و در ظرف را بگذارید و به مدت سه ساعت بپزید.

3.لیمو عمانی را با چنگال چند سوراخ کرده و ده دقیقه در آب جوش بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید به مدت نیم ساعت در همان آب داغ باقی بماند. در 45 دقیقه آخر پخت لیموعمانی را از آب بیرون آورده و به خورش اضافه کنید.

4.رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس کمی فلفل و زنجبیل را به آن اضافه و در نیم ساعت آخر پخت خورش به همراه زعفران و نمک به آن اضافه و بگذارید جا بیفتد.

5.سیب زمینی‌ها را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش را در بشقاب می‌کشید با سیب‌زمینی آن را تزیین و سرو کنید.

نکته:

1. لپه را از 24 ساعت قبل با مقداری آب خیس کرده و در این مدت دوبار آب آن را عوض کنید و هنگام مصرف در آبکش بریزید.

2. زمانی که لپه را در کمی روغن تفت می‌دهید مدت زمان پخت آن سه ساعت می شود ولی اگر تفت ندهید یک ساعت برای پخت آن کافی استwww.goo.gl/7UtQsJ