2777
2789
عنوان

شیر شتر سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 3346 بازدید | 24 پست
شیری ک شما تهیه میکنید ی مزه خاصی داره؟شور مزه است؟ من سری اول اینطوری بود اما دفعات بعد انگار آب م ...

شیر شتر هر چی از زمان زایمام شتر بگذره تلخ تر و شورتر میشه ولی شیر شتری که تازه زایمان کرده زیاد شور نیست یک ذره شوره .....اینجا بطری ده تومن هست همون جلو روت از شتر میدوشن میدن بهت

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیری ک شما تهیه میکنید ی مزه خاصی داره؟شور مزه است؟ من سری اول اینطوری بود اما دفعات بعد انگار آب م ...

شیر شتر هر چی از زمان زایمام شتر بگذره تلخ تر و شورتر میشه ولی شیر شتری که تازه زایمان کرده زیاد شور نیست یک ذره شوره .....اینجا بطری ده تومن هست همون جلو روت از شتر میدوشن میدن بهت...

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
ن ربطی ب تازه بودن نداره کلا شیر گاو شتر اینا چون مواد افزودنی بهش اضافه نشده بااااید فوری جوشیده ب ...

اصلا شیر شترقابل جوشیدن نیس اگه شما جوشوندی و خراب نشده بدون اونا شیر شتر نبوده ما ی آشنایی داریم که شتر داره و این چیزا رو اون  بهمون میگه

فرشته ها باهم می آیند...😍😍خدایا شکرت...

من دوسال پیش خریدم کیلویی 25 خدایی خوب بود منم اصفهانم

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن
پس معلومه این شیر رو خیلی اب توش ریختن.اخه هرکس ی قیمتی میده 18 دادن.15 دادن.13 هم دادن

آره باید از جایی که مطمئنه بخری

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن

سلام من همسرم مزرعه پرورش شتر داره توی مشهد و شیر شتر هم میفروشیم میخواستم اطلاعاتی به دوستان بدم هدفم فقط کمک به دوستانی است که با شیر شتر آشنایی ندارنه

شیر شتر اگه با تغذیه خوب نگهداری بشه نباید مزه شوری و تلخی داشته باشه و اینکه شیر شتر تازه نباید بره بره بشه . برای اینکه خاصیت شیر شتر حفظ بشه اون رو به طور غیر مستقیم حرارت بدین یعنی توی ظرف بریزین و روی سر کتری تا دمای ۷۰ درجه بزارین چند دقیقه بمونه تا پاستوریزه و استریلیزه بشه اینطوری خاطر جم هم هستید 

این شماره منه اگه شیر شتر خواستید در خدمتم برای بچه های  اوتیسم هم تخفیف داریم ۰۹۰۳۷۳۷۹۰۰۲ فقط بگین از نی نی سایت معرفی شدین برای مطمئن شدن میتونید از دامداری هم دیدن کنید.