منم با قوم شوهر خوبم.مخصوصا مادر شوهرم.واقعا با محبته.فقط یه دختر خاله داره که حالم ازش به هم میخوره.هم فضوله هم خیلی بدلباسه.از بچگی هم با خونواده شوهرم بزرگ شده همه رو با اسم کوچیک صدا میکنه.یعنی وقتی میگه حمید دوست دارم با همون تاپی که پوشیده دارش بزنم.وای حالن بد شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا نمیزنی تو پرش؟با شوهری خواهرشوهری با یکیشون تبانی کن بچزونینش
هنه از دستش شاکین ولی مادرش تو بچگی فوت کرده تقریبا با اینا بزرگ شده دلشون نمیاد چیزی بگن.بگذریم که خواهرشوهرم چند بار بهش گفته ولی واقعا نفهمه.خونواده شوهرم خیلی مذهبین اهل رعایتن نمیفهمه بابا میای خونه اینها حداقل به احترامشون درست لباس بپوش.اخه گفتنش درست نیست ولی بعضی تیپها رو نباید جلوی پسرخاله مجردت بزنی.ربطی به مذهب نداره به شعور مربوطه
الان من تو شهر همسرم زندگی میکنم خودماونجا یه دونه فامیلم ندارم فقط یه دوست دارم فقط
شوهرمم که عمه .عمو ،خاله ،دایی ،خواهر ،پدر مادر نداره فقط کلی برادرداره ماشالله اونا خوبن ولی خب کسی نمیتونه وقتی دلش گرفته و میخواد جایی بده بده خونه جاری فوقش یه بار بدی دیگه نمیشه