2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه بیان😊

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 29 پست
اره ایرانیه ولی مامانم چندساله بالاو پایینیشو داره خیلیییییییی راضیه هم ازنظر جاداربودنش هم کاراییش ...

یخچال اسنوا هم داریم؟

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسنوا میگن ایرانیه ؟بچه ها یچیزایی رو ک کار کردین بااونا و راضیین و کار کردین ناراضیین لطفا بگین ممن ...

من لوازمی که استفاده میکنم اینا هستن : مایکروفر، چای‌ساز، چرخ گوشت، همزن، مخلوط‌کن

اینارو تقریبا زیاد استفاده میکنم

تا حالا از پلوپز، زودپز، آب میوه گیری ، استفاده نکردم.

دیگه چــــــی🤔🤔🤔 الآن خواب دارم مغزم کار نمیکنه

اینا یادم بود گفتم

یخچال حتما از این دوقلوها که جادار و بزرگه بخر و دعام کن...

چون ساید فقط گرونه

هیچ خاصیتی نداره

از قهوه سازم چندبار استفاده کردم خوب بود

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

من خودم ساید دارم راضیم، فریزرمم همیشه جای خالی داره، ولی خواهرم میگه برام کوچیکه، بستگی به خودت داره که چقدر اهل فریز کردن باشی

در مورد بقیه برقی ها هم اون چیزی که می دونی استفاده نداری نخر، مثلا من سرخ کن نخریدم، یا قهوه ساز و اینا

مارک وسایل برقیامم سامسونگه خیلی راضیم، اون بقیه ریزه میزه ها هم اکثرا یا مولینکس هستن یا تفال

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
من لوازمی که استفاده میکنم اینا هستن : مایکروفر، چای‌ساز، چرخ گوشت، همزن، مخلوط‌کن اینارو تقریبا زی ...

عزیزمی ممنون گلم مارک وسیله هات بیشتر چی هستن؟

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

راستی من مخلوط کن و غذاساز دارم، اما تقریبا استفاده ای برام ندارن، عصای دستم گوشت کوب برقیه، برای من خیلی کاربردیه، اگه الان میخواستم ازدواج کنم دیگه رو جهازم مخلوط کن اینا نمیخریدم   

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
فقط میتونم بگم دور یخچال ساید و خط بکش به هیچ عنوان نخر.

چرا ؟من ده ساله سايد ال جي دارم واقعا راضيم اصلا نميتونم به يخچال غير سايد فكر كنم بخوام بخرم هم بازم سايد ميخرم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

منکه یخچالم سایده خیلی خوشگلم هست البته هنوز استفاده نکردم ولی بنظرم خوبه مگه چقدر جا لازمه بسه دیگه..

لباسشویی ال جی خیلی خوبه

لوازم آشپزخونه گوسونیک، عرشیا، پاناسونیک هم خوبه.

گاز هم سینجر

لوازم خوب جهازمن به تر تيب اينها هستن

سايد ال جي

مايكروفر سامسونگ

غذاساز تفال از ايناكه موتورش رو درشه خيلي خوبه من ده ساله يكسره دارم استفاده ميكنم هنوز تيغه اش كند نشده

قهوه جوش رو هيچكس استفاده نميكنه و يه وسيله الكيه اما من دلونگي از اين تمام اتومات ها دارم هر روز استفاده ميكنم تو اين ده سال سالم سالم داره كار ميكنه 

ساندويچ ساز دلونگي هم دارم اونم خوبه

البته جهاز من براي ده سال پيشه دوستاني كه تازه جهاز گرفتن بهتر ميتونند كمكت كنند

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
غذا ساز حتم بگیر خیلی کاربردیه بنظرم...  وسایلی مثل آرام پز و بخار پز الکیه نخر

اره نظرم همینه

چرا ؟من ده ساله سايد ال جي دارم واقعا راضيم اصلا نميتونم به يخچال غير سايد فكر كنم بخوام بخرم هم باز ...

منم مثل شما به شدت راضیم ازش، اما دیدم اونایی که میگن جامون کمه و ناراضی هستیم کلا به هر دلیلی مثلا ممکنه تعدادشون زیاد باشه یا عادت داشته باشن، زیاد فریز میکنن، من خواهرمم همه اش میگه جام کمه