2777
2789

خالم خیلی وقتش کمه ولی از همه پنهون کردن من از ی جا ب گوشم رسید هیچکس جز خالخ کوچیکم نمیدونه حتی مامان و داییم و مامان بزرگم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بزرگه

چون کسی نمیدونه خیلی نگرانم سرطان رو برداشتن فک کردن خوش خیمه نگو بدخیم بوده و تو بدنش پخش شده

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

ان شاءالله خدا شفاش بده برای دعا کن نذر کن شایدخدا خواستو معجزه ای شد

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

مگه بیماریش چیه؟الان واسه هرچیزی درمانی هست

سرطان داشت توده های بزرگ رو دست پاش دکتر گف خوش خیمه برداشت بعدا دیدن بدخیم هست

ان شاءالله خدا شفاش بده برای دعا کن نذر کن شایدخدا خواستو معجزه ای شد

نذر کردن ادا هم کردن چون فکر میکنن خوب شده

سرطان چی؟آشنای ما دکترا گفتن چهار ماه زنده ای.الان 24ساله زندس

دست پاش توده سرطانی داشت بدخیم بود برداشتن تو بدنش پخش شده

نذر کردن ادا هم کردن چون فکر میکنن خوب شده

خدا خودش کمک کنه

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

چون کسی نمیدونه خیلی نگرانم سرطان رو برداشتن فک کردن خوش خیمه نگو بدخیم بوده و تو بدنش پخش شده

واسه منم برداشتن پخش شد ولی بعد شیمی درمانی خوب شدم توکلتون به خدا باشه🌹

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

دست پاش توده سرطانی داشت بدخیم بود برداشتن تو بدنش پخش شده

ای واااای.مادر منم سرطان داره.انشالله خدا خودش به حق ماه مبارک رمضان همه مریضا به ویژه سرطانی ها رو شفا بده

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
سرطان داشت توده های بزرگ رو دست پاش دکتر گف خوش خیمه برداشت بعدا دیدن بدخیم هست

برای سرطان برید بیمارستان نمازی شیراز

البته نمیدونم این نوع سرطان رو درمان میکنن یا نه

من مامان بزرگم سرطان خون بدخیم داشت گفتن فوقش۴ ماه زنده میمونه ولی ۵ سال تونست تحمل کنه

رفت بیمارستان نمازی شیراز

که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️

اخه اینا پنهون کردن

الحمدلله.انشاللع دیگه هیچ وقت رنگ بیمارستان رو نبینی مگه واسه شادی

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪