2821
2789

اونم با ترفند و البته تو اختلاف بودم و بارها هم پیام دادم که هیچچیزی زو امضا نکن میتونم به عنوان فرار از دین شکایت کنم ؟ پیام ها موجوده و کاملا مشخصه داره منو میپیچوند اما متاسفانه تا گذاشتم اجرا با کلاه برداری فروختن کسی تجربه داره ؟

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اموال دیگه ای نداره؟فکر نکنم راه به جایی ببری چون بالاخره اموالش بود که فروخته

وقتي با قصد و غرض بفروشه باطل ميشه

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

اموال دیگه ای نداره؟فکر نکنم راه به جایی ببری چون بالاخره اموالش بود که فروخته

نه اتفاقا گفتن چون تنها مالی بوده که باهاش میشده که یه تو رو بده و حق ممتاز بوده شاید بشه ایچبطال کردچن پیام هاشو معلومه برای فرار هست همش دروغ ضمنا به نصف قیمت داده

این خانم میخواد مهریه بگیره

اون آقا از مال خودش بوده که فروخته

وقتی دو طرف معامله راضی باشن فرقی نمیکنه به حال این خانم

ولی حداقل میتونه حسابشو مسدود کنه که

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

کاملا با قصد و قرض هست به من پیام داده یه نامه دیگه پیدا شده فروش عقب افتاده بعد همون موقع فروخته پیام هاشو دارم از.دم با عجله و به نصف قیمت

این خانم میخواد مهریه بگیره اون آقا از مال خودش بوده که فروخته وقتی دو طرف معامله راضی باشن فرقی نمی ...

خب خبر داشته من میخوام مهر خودمو از این مال بگیرم تنها مالش بوده و بدهکار بوده تنها مالش بوده

این خانم میخواد مهریه بگیره اون آقا از مال خودش بوده که فروخته وقتی دو طرف معامله راضی باشن فرقی نمی ...

خب مهريه حق شرعي و قانونيه زنه. پس تو اولويته.

از طرفي وقتي واسه فرار از دادن مهريه ادم بره خونه رو بفروشه،اين فروش از نظر دادگاه و با نظر قاضي باطله. باطل

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

کاملا با قصد و قرض هست به من پیام داده یه نامه دیگه پیدا شده فروش عقب افتاده بعد همون موقع فروخته پی ...

همه مدارك رو جمع كن و به دادگاه برو.

من خيلي سر در نميارم. ولي كلا ميدونم دادگاه رو اين چيزا زوم ميكنه

خب مهريه حق شرعي و قانونيه زنه. پس تو اولويته. از طرفي وقتي واسه فرار از دادن مهريه ادم بره خونه رو ...

دقیقا مهریه دین ممتاز هست یعنی حتی اگه صدتا طلب کار دیگه هم داشت باید اول مهر منو بده قبلش بهش پیام دادم من دارم اقدام میکنم هیچچیزی امضا نکن ولی خبر شدن فروخته من یه شهر دیگه هستم