2777
2789
خوب بودن حالا یا هنوز نرسیدن

هنوز نرسیدن ولی نظرات خیلی خوب بود تاپیک زدم هنوز نیومده چون عکس داشت فکر کنم

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
دلم برای شوهرامون کبابه همیشه از خودشون میزنن میگن زن و بچه بگیره من با دعوا رفتم برای شوهرم یه دست ...

منم از شوهرم پول میگیرم ولی دلمم براش میسوزه.

بین دو راهی گیر میکنم همیشه،نمیدونم کارم درسته یا نه😭

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا اگر ببینم برا اون پولی نمیمونه خودم کمتر میخرم که اونم بخره.اصلا دلم نمیاد:(

منم همینطورم من چون میدونستم شوهرم برای خودش نمیخره اول رفتم برای شوهرم و بچه هام خرید کردم بعد خودم

من دوماه پیش دو جفت کتونی خوشگل و جنسشونم خوب بود گرفتم باهم یکوپونصد.قیافشون میخوره هر کدوم ۱ونیم پ ...

نه این که پاساژ نبود ولی معروفه تو گرگان به خاطر همین فوقالعاده گرونه خصوصا برای بچه ها اصلا نمی ارزه چون هم کوچیک میشه زود هم اینکه مراعت نمیکنن فوتبال و ....

منم همینطورم من چون میدونستم شوهرم برای خودش نمیخره اول رفتم برای شوهرم و بچه هام خرید کردم بعد خودم

همه شوهرا میگن ما لباس داریم

شوهر منم همیشه میگه شما بخرین من نمیخام دارم همه جی

نه این که پاساژ نبود ولی معروفه تو گرگان به خاطر همین فوقالعاده گرونه خصوصا برای بچه ها اصلا نمی ارز ...

اره بابا ادم لباسو ارزونتر بگیره بهتره،جنسشم خوب باشه چن سالم سالم بمونه ادم ازش زده میشه.

همون بهتر که زود خراب شه بندازی بره

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

همه شوهرا میگن ما لباس داریمشوهر منم همیشه میگه شما بخرین من نمیخام دارم همه جی

چرا اینجوری ان😭

ادمعذاب وجدان میگیره

اره بابا ادم لباسو ارزونتر بگیره بهتره،جنسشم خوب باشه چن سالم سالم بمونه ادم ازش زده میشه.همون بهتر ...

شوهر منم عقیده اش اینه میگه برای بچه ها گرون و ارزون فرق نداره یه چیز متوسط بگیر نه ضایع باشه آنچنان نه هم درجه یک چون واقعا عمر لباس بچه ها کمتره

#مادر

ما سال اولمونه خونه خودمونیم عیدی جایی و نداریم بریم ولی دوس دارم سفرمو خونم و لباسامون عالی باشه اما حیف نمیشه🥲