2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عزیزم. باید به سری آزمایش خون انجام بدید اگه مشکلی نبود بعد هزینه پرداخت میکنید ما دو سال پیش دو‌میلیون دادیم و روزی که دخترم دنیا اومد قبلش زنگ زدیم که بیان بیمارستان و خون رو تو اتاق عمل بگیرن. بعد هم دوباره از اون آزمایش میگیرن اگه قابل استفاده بود نگه میدارن. ما سالی ۱۱۴ میدیم

یعنی اگه خدایی نکرده بچه یا اطرفیان سرطان بگیرن اون خون درمان میکنه؟؟؟

واییییی😭😭😭😭😭😭وصف حاله منه امضات😭😭😭

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
فقط یکبار میشه ازش استفاده کرد و خانواده درجه یک فرد میتونن استفاده کنن. 

چه جالب ولی هزینش زیاده،اگه میشد اون خونه رو میدادن خودمون نگهداری کنیم به صرفه تر بود😅

انشالله که هیج کس احتیاجش به این چیزا نباشه.

💖
چه جالب ولی هزینش زیاده،اگه میشد اون خونه رو میدادن خودمون نگهداری کنیم به صرفه تر بود😅 انشالله که ...

انشالا ولی ارزشش رو داره. حتی اگه خدای نکرده بچه یکی از اندامش رو از دست بده مثلا انگشتش رو میتونن از اون برای ساختن عضو جدید برای پیوند استفاده کنن