2777
2789
عنوان

کاربر سریر🫠🙃

293 بازدید | 41 پست

تاپیکاتو خوندم و دیشبم توی تاپیکت بودم خیلی عجیبه خیلی خیلی عجیبه زندگیت داستانت خیلی شبیه منه دوست همسر منم به من گیر میده هی همسرمو از چشم میخواد بندازه که مثلا عاشقم کنه حتی وضع مالی همسرت هم مثه منه وضع مالی خونواده منم مثه تو نسبت به همسرم خیلی خیلی پایینه 🙁مگه میشه اخه چرا انقد شبیه؟؟نمیدونم واقعا راست نوشتی یا دروغ ولی خیلی خیلی شبیه منه حتی همسر منم خیلی سفر میره خونه پیدا نمیشه شبا دیر میاد🙁اونم عاشق قدرت و رقابته و پوله اونم وضع مالیش نسبت به خونواده من بالاس چرا انقد شبیه آخه؟؟🙁🙁🙁وقتی تاپیکاتو میخوندم حس عجیبی داشتم نمیدونم چرا؟🫠🫠

آخ چه دردی داره دلتنگی 💔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دروغم باشع چرا انقد شبیه زندگی منه بدبخته🫠

وا کجا شبیه زندگی توعه

تاپیکاتو نگا کردم

اون شوهر اول الکیش براش میمرد و غرق پول و نعمت بود و فداش میشد و فلان

دوست همسرشم باز براش میمرد و باز غرق پول و نعمت و فلان

این اواخر داستان زیادی کش پیدا کرد دیگه یه خیانت از طرف شوهره انداخت تو داستان، که بتونه ادامه قصه رو بنویسه و طلاق و ازدواج با دوست همسر و اینا

وگرنه تا قبلش که شوهره داشت حلوا حلواش میکرد

شما که شوهرت داغونه همه جوره

سرم درد گرفت بعد اینکه خوندمشون چرا؟این همه شباهت از کجا میاد آخه؟

من شباهتی ندبدم والا

شوهر شما که مرزای داغونی رو رد کرده

تنها شباهت همون وجود دوست همسره

تازه اونم نیست چون توی قصه ی سریر خانم، دوست همسر از اول دوست همسر نبود، عاشق سابق خانم بود و عمدن اومد با همسرش دوست شد که به این نزدیک بشه

دقیقن کجاش شبیه زندگی شماس آخه؟!!!

سلام علیکم پادشاه ببخشید رخصت نگرفتم وسط سرزمینتون 😂

عه داستان سرای اعظم

اختیار داری بابا اینجا همه فیکیم بعضیا مثل شما قلم زیبایی دارن بعضیام مثل ما خواننده داستانهای زیباتونیم ♥️♥️♥️

وا کجا شبیه زندگی توعهتاپیکاتو نگا کردماون شوهر اول الکیش براش میمرد و غرق پول و نعمت بود و فداش میش ...

بعضی نوشته هاش مثلاً شوهرش هی سفر میرفت،اینکه ادعای دوست داشتن داشت،اینکه مست میکرد،اینکه وضعیت مالی خونوادش بد بود،اینکه همسرش وضع مالیش خوبه😭😭😭یعنی ممکنه همسر منم خیانت کنه😭😭😭آخه خونه پیدا نمیشه همش سفره😭😭😭

آخ چه دردی داره دلتنگی 💔🥀

بعضی نوشته هاش مثلاً شوهرش هی سفر میرفت،اینکه ادعای دوست داشتن داشت،اینکه مست میکرد،اینکه وضعیت مالی ...

این شباهتا توی همه زندگیا هست

نگران خیانت نباش چون خانم اون داستان دلیلی برای جدایی نداشت، باید یه خیانتی میومد توی قصه که بتونه جدا شه

شما زندگیتو بکن و نگران چیزی نباش قشنگم

اینجا رو هم جدی نگیر ♥️♥️♥️