2789

اطرافیانم و خودم. همگی بعد از ۳۰ سالگی و اغلب حوالی ۳۵ سالگی .

سن ازدواج ملاک خوشبختی یا بدبختی نیست! هرچند کسیکه به جهت تحصیل و پیدا کردن استقلال مالی ازدواجش رو به تعویق میندازه چند هیچ جلوتر از کسیست که در سن کم تن به ازدواج میده .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پرسید کسی ازدواج کرده گفتم بله اینم بچهام

ولشون کن اینارو!!!اصلا خوب کردی گفتی!خدا دخترت هم برات حفظ کنه!!!اینا میگن فقط هرکی سر پیری یاد ازدواج افتاده بیاد بگه به به چقدر خوشبختم که سالگرد ازدواجم میشم۴۵ساله!!

اسی بچه ک مسئله ای نیست عروس داییم 32 سالگی ازدواج کرد 35 فک کنم اولی رو اوردعروس خالم 36 اولی رو او ...

مگه فقط به تخمکه!!!بچه دار شدن تو سنهای بالا خیلی مشکلات داره!!یک خانم تاقبل از۳۰سال هم انعطاف بیشتری داره هم انرژی وروحیه بالاتری برای بچه بزرگ کردن داره!!

مگه فقط به تخمکه!!!بچه دار شدن تو سنهای بالا خیلی مشکلات داره!!یک خانم تاقبل از۳۰سال هم انعطاف بیشتر ...

آها چقدر جالب که اکثر کسایی ک تاپیک کتک زدن بچه و اعصاب نداشتن و حوصله نداشتن برای بچه رو میزنن اغلب زیر 30 سال بچه دار شدن🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یک خانم زیر 30 سال باید هدف های مهم تری داشته باشه

اگه مورد مناسب پیدا کرد خواست و ازدواج کرد اگر صلاح دید بچه دار میشه

قرار نیست صرفا به خاطر حرف های صد سال پیش خودش رو اجبار کنه

آها چقدر جالب که اکثر کسایی ک تاپیک کتک زدن بچه و اعصاب نداشتن و حوصله نداشتن برای بچه رو میزنن اغلب ...

اولا نیشت ببند بعد هم وقتی نمیفهمی چی داری میگی کلا ببند!!توبرو توهمون ۴۰سالگیت یکی پس بنداز تا همه ببینن وتعریف رو بکنن!!

اولا نیشت ببند بعد هم وقتی نمیفهمی چی داری میگی کلا ببند!!توبرو توهمون ۴۰سالگیت یکی پس بنداز تا همه ...

من ک میفهمم چی میگم

شما اول ادب یاد بگیر بعد تبادل نظر کن

تربیت آدم هایی مثل شما مشخص،شاید اگه اونقد ک به فکر ازدواج و زود بچه آوردن نمیبودی یکم سطح عقل و شعورت بالاتر میبود

آدمی مثل شما با این تربیت به آدم حرف و نصیحتی بکنه آدم میدونه باید به چپش بگیره

به خودمم ربط داره ک اگه میخوام بچه بیارم چه سنی بیارم ایشالا ک بالای چهل سال میارم