2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاپیک سمیرا دست دراز😬😬😬

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

یچی گم میکنم کلی میگردم نیست یهو جلو چشممه

خیلی اتفاق میوفته واسم

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خونه عموم سر سفره نشستیم برق کلا قطع شد ولی به طرز باورنکردنی با اینکه برق قطع شد فقط برق بالا سر ما خاموش شد شب صدای در زدن میومد تو خونه هم یه زن با موی سفید که لباسش بشدت گشاد بود دیدم

ملکه اقیانوسم اکانتم تعلیق شد،حس ششم،به کنکوری ها کمک میکنم کنکوری هستی درخواست بده کمکت میکنم:)دانشجو پزشکی،کورد✨

ی بار بادوستم از مدرسه میومدیم

ی مرد از جلومون رد شدبا ی حالت خاص

چند ثانیه بعد دوباره همون با اون حالت و با همون لباس از جلومون رد شد

کسی ام غیر ما تو کوچه نبود😑😑

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص

من ۵ سالگی تو حیاط خونه پدربزرگم بودم شب بود یه نیرویی ناگهانی منو برد هوا...قشنگ پاهامو میدیدم آویزونه....و بالای سقف انباری حیاطم میدیدم

به همون سرعتم گذاشتتم زمین

و من فقط فرار کردم

هنوز ک هنوزه هنگم و عجیبه برام ک اون چی بود

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

طلس م تو خونه م پیدا کردم استخون بود روش یه چیزی نوشته بو😭😭قبلا درموردش تاپیک زدم همین چندوقت پیش پرتش کردم بیرون ولی هنوزم وحشت میکنم

از اون موفع خواب راحت ندارم

عاشق نی نی سایت از سال ۹۵ . التماس دعا🙏😊

ادامه و عموم داخل کمد دیواریشون یه دختر بچه دیده بود

چندباری برق رو خاموش کردن

در اتاق بسته شد

و...

ملکه اقیانوسم اکانتم تعلیق شد،حس ششم،به کنکوری ها کمک میکنم کنکوری هستی درخواست بده کمکت میکنم:)دانشجو پزشکی،کورد✨

اسباب کشی کردم ب روستا روزای اول توی زمینی ک ب دیوارخونم چسبیده بود اهالی محل مارانداختن ماردیوارخونرو سوراخ کرده بود

بعد نصف شب میخواست مرد همسایه بغلیم بپره تو حیاط و اینکه هنوزم همسایه ها اذیت میکنن میترسوننم زندگی برام حروم کردن زندگی براشون حروم بشه