2777
2789
عنوان

مهمونی یهویی

182 بازدید | 8 پست

خانواده همسرم عادت دارن وسط هفته ها یهویی پشت در خونمون ظاهر شن...امشبم زنگ واحدمونو زدن منم با دو تا بچه شیطون فکر کردم همسرمه...پسرم دوید در باز کرد ..خونمونم نامرتب ..دخترمم رو پام خواب بود پرید بالا ...هرچی هم بهشون میگم لطفا یه زنگ بزنین من امادگی داشته باشم ..میگم اون مال مهمونه ما که خودمونی هستیم....هر دفعه همینو میگه ..دارم دیوونه میشم ..میگن چیکار کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میدونی درست بشونیستن قبلش یه طاهری خونه روجمع وجورکن منم وقتی دخترم کوچیک بودیه وقتایی شب نمی تونستم طرفهام روبشورم بلندمی شدم تامادرشوهرم بالاسرمه تازه ازیه شهردیگه هم اومذه پسرم درروبازکرده یاشوهرم که می رفته اومدن داخل چندبارکه تکرارشددیگه شب همه جارومرتب می کنم که اگه صبح اومدسرکشی نمره ی انضباطم 20 شه

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
اخه یکی نیس بگه کاروانسرا کع نیس خب یه زنگ بزن

به همسرت بگو بگه بهشون خانمم اینطوری معذبه

پیج فروش لباس مجلسی و اسپرت با قیمت مناسب و ارسال رایگان به تمام نقاط ایران http://instagram.com/_u/kolbeh_shop