2777
2789

باردارم خونه مادرم هستم شوهرم ۴۲ روز بهم سر نزده زنگ وپیام میده ولی دیگه دوسندارم باهاش حرف بزنم جلو چشمام افتاده حتی روز تولدم هم نیومد خونه نگرفتیم قراره چند ماه دیگه خونه بگیریم من خونه مادرم اون خونه مادرش بهش گفتم واقعا من در حال حاضر دیگه نمیتونم با هات حرف بزنم . رفتارتو در این ۴۲ روز برای من بسیار دردناک و غیرقابل قبول بود، من فعلاً فقط به آرامش نیاز دارم و صحبت کردن برای من تنشزاست. لطفاً به این خواسته من احترام بزاربا توجه به شرایط پیش آمده، من فعلاً نیاز دارم که مدتی کاملاً تنها باشم تا بتوانم این موقعیت را هضم کنم. این به معنی ادامه قهر نیست، بلکه به معنی ایجاد فضای لازم برای التیام است. لطفاً تا زمانی که من خودم برای صحبت آماده شوم، با من تماس نگیر یا در مورد مسائل غیرضروری صحبت نکن. به محض اینکه احساس کردم آمادهام، با تو صحبت خواهم کرد واقعا استرس برای من خوب نیست واقعا ازت ناراحتم دوسندارم با کسی حرف بزنم شبت بخیر

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دادی چت جیپی اینو نوشته عزیزم بارداری وظیفش مواد غذایی بخره برات بذاره خونه مادرت خودشم ناهار شام بیاد حالا خوابیدنی بره اون وز

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌