2777
2789
منم خيلى دوسدارم ببخشمش ولى ب مادرشوهرم اعتماد ندارم مطمئنم شوهرمو سركارميذاره طلاقم از اونجاييم ك ش ...

اخه واسه چي ببخشي تو اين جامعه و قانون ضد زن 

شما ميدوني اگه يه روزي خدايي نكرده يه زني بخواد جداا شه بايد يه مالي به مرد بده 

كه همه مهرشونو ميبخشن 

اگه قبلش بخشيده باشي چي ؟ 

يا اگه شوهر يه خانومي فوت شه و مهر نداشته باشه و خيليي مسايل ديگه

خدايا شكرت 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1369 تا سکه یه سفر مکه

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

البته دو تا خونه بنامم کرده 

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
منم خيلى دوسدارم ببخشمش ولى ب مادرشوهرم اعتماد ندارم مطمئنم شوهرمو سركارميذاره طلاقم از اونجاييم ك ش ...

وقتی ببخشید که همه جوره مطمئن باشید دچستان

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
خوب پس شوهرت خيلي مرد بوده  كه وقتي مهر و بخشيدي خونه به نامت زده

خودش دوست داشت

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان