2777
2789
عنوان

اونایی ک شوهرشون دی ماهی هسسس بیاان🤤🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 3164 بازدید | 84 پست

من موزی را با موز اشتبا گرفتم.! موذی😶😶😶

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
زیر یه سقف رفتین ؟ دوران عقدو نامزدی همه عاشقن  اما زیر یه سقف برین کم کم شخصیت جدی شونو نشون ...

وا مگه میشه.سقف چی داره مگه ادمو اونهمه عوض کنه  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان درمورد مردای تیرماهی هم بگید

زن دوسسست.یکم بد دل.اما مهربووون.من از بابام میگم

فرقش اینه مشکلات همچین کف گرگی میزنه که کتلت میشید😁

🤣🤣🤣🤣😁

والا😉

اما ب نظر من ابراز علاقه ربطی ب مشکلات نداره عزیزم

وا مگه میشه.سقف چی داره مگه ادمو اونهمه عوض کنه    

چرا نشه عزیزم

سقف یه آرامشی برای مرد دی ماهی میاره که دیگه نیازی نمیبینه احساساتش رو نشون بده

چون دیگه تو رو بدست اورده و مطمعنه برای همیشه تو رو داره

زیر یه سقف که بری یه چیزایی میبینی که شاخ درمیاری 

انگار نه انگار این همون مردی بود که واست جون میداد😂

حالا برو بعد میفهمی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
اما ب نظر من ابراز علاقه ربطی ب مشکلات نداره عزیزم

تاثیر میذاره چون وقتی مردی نتونه خانوادشو از هرنظری تامین کنه فقط متمرکز میشه رو اون با توجه به اینکه اقایدن نمیتونن همزمان به چن تا موضوع فک کنن و حلش کنن

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
چرا نشه عزیزم سقف یه آرامشی برای مرد دی ماهی میاره که دیگه نیازی نمیبینه احساساتش رو نشون بده چون ...

🤤 ن دیگ اینارو گفتی نمیرم😶

تاثیر میذاره چون وقتی مردی نتونه خانوادشو از هرنظری تامین کنه فقط متمرکز میشه رو اون با توجه به اینک ...

خو اون مربوط ب همه مرداس ن دی ماهیا🙁

فرقش اینه مشکلات همچین کف گرگی میزنه که کتلت میشید😁

باز صد رحمت به کتلت 😂😂

ادمو اسفالت میکنن رسما

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
باز صد رحمت به کتلت 😂😂 ادمو اسفالت میکنن رسما

شما دلت خیلی پره ها🙄

🤤 ن دیگ اینارو گفتی نمیرم😶

😂😂😂

میگم که اگه دنبال ناز کشی دی ماهیی خوب نیست

اما مردای فوق العاده ای ان 

دیگه با اون قضیه سردی هم یه جور کنار بیا اشکال نداره

😂😂😂 میگم که اگه دنبال ناز کشی دی ماهیی خوب نیست اما مردای فوق العاده ای ان  دیگه با اون ق ...

شاید تو خوب نااز نمیکنی😝😝