2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل ؟؟؟  ارایش؟؟؟  حالا بعضیام میان میگن تو برو عمل و ارایش بکن ببینم به این قشنگی میشی؟ ...

اره عزیزم همه باعمل ارایش ازاین قشنگترم میشن همه چی طبیعی قشنگه

ااین کاربری برای دو نفر است
😁😁😁.ولی خداییش مصنوعی اصلا خوب نیس.مثلا دندون نصنوعی😆😆😆

مهم اینه که الان خوبه. حالا اگه با عمل تونسته این زیبایی رو به دست بیاره، باز هم دستش درد نکنه😂

در کل عمل به همه نمیسازه به اصطلاح. فیست باید زمینه‌ی بهتر شدن رو داشته باشه.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
بله 

چجوری وکیل یک دادگستری وقت میکنی بیای نی نی سایت عکس دختر خوشگله رو ببینی؟😑

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
مهم اینه که الان خوبه. حالا اگه با عمل تونسته این زیبایی رو به دست بیاره، باز هم دستش درد نکنه😂 در ...

آره اینم هست.لاکردار کوبیده برج ساخته😆😆😆😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
مهم اینه که الان خوبه. حالا اگه با عمل تونسته این زیبایی رو به دست بیاره، باز هم دستش درد نکنه😂 در ...

بعضیا چقد حسودن واای  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
بعضیا چقد حسودن واای    

عزیزم حسودی ب چی مگ  چهره عملی هم حسودی داره درضمن من بدون عمل زیباترازاین دیدم وخودمم بنظرم هرچی هستم ازاین عملیابهترم

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢