2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرکردم باردارم خونه مادرم چهل ودو روزه نیومده بهم سر بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4540 بازدید | 158 پست
حیف بچه

آره واقعا

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا آدم چقد سنگدل باشه

واقعا چطوری روش شد چهل روز تو رو نبینه و حالتو نپرسه مثل اینکه بچه خودش تو شکمت هس لطفا ساده نگذر از این ماجرا خیلی کار بدی کرده عوض اینکه هر لحظه کنارت باشه و بهت آرامش بده تو رو دچار استرس و ناراحتی کرده

آره واقعا

اسی بچت چندماهشه؟ پسره یا دختر؟

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

الان ک بارداری میخای چیکار کنی قهر کردنت چیهبرگرد سر زندگیت مردا نمیان دنبال زنشون.پررو تر از این حر ...

خونه نگرفتیم عزیزم خونه مادرم هستم قراره چند ماه دیگه خونه بگیریم

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

آره واقعا آدم چقد سنگدل باشه

بعضی وقتامرداعقلشون نمیرسه من بعد زایمان اولم ۴۰روزخونه مامانم بودم شوهرم شهردیگه پی کارش خودمم عقلم نمیرسیدنباید اینطورباشیم بعدفهمیدم اشتباه کردم اجازه دادم بهش بره دنبال کارش و باید باهم میرفتیم یامیمونداونم

اون پدر میخواد مسئولیت بچه گردن بگیره به نظرت؟مسئولیت زنشو به عهده نمیگیره چه برسه بچهعجبا

هرکسی نظر خودشو داره بنظر من حتی پدر بدرد نخور بالا سر بچش باشه اون بچه کمتر آسیب میبینه تا بچه طلاق باشه .

نظر هرکس فرق داره

جوابش چی بوده؟

سکوت کرد هیچی نگفت

زرنگه دیگه خرج بچه رو یکی دیگه میده برای چی بیاد دنبالت

استارتر واقعا بچه دار شدی چون دوست داشتی؟؟

پدرش پول نداره مهم نبود؟ مسئولیت پذیر نیست مهم نبود؟

فقط حاملگی رو دوست دارین؟ بچه اینده روشن نمیخواد؟؟؟

.
چیشد الان اینو برا شوهرت فرستادی

خیلی ناراحت بودم عزیزم

وای این زنه چرا انقد طرف مرداس...... انقد هولشونی ک حتی بچه رو میگی بدون پدر اسیب میبینه؟ مادر دست گلش چی ک باباش اذیتش میکنه بیشتر از یک ماهه بهش سر نزده این باعث مشکل برای بچه نمیشه؟؟

اون فقط ادمی هست که دلش در حدی تنگ نمیشه که نیاز به دیدن از نزدیک داشته باشه

منم همینطورم ، همسرمو دوست دارم ولی چندماه هم نبینم نمیرم ببینمش ، اون دوستت داره ولی درجه اش فرق میکنه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌