من خونه مادرم اون خونه مادرش قرار شد چندماهه دیگه خونه بگیریم من بارداریم پرخطربود دیگه خونه مادرم هستم اینوبهش گفتم آیا واقعا میشه دل به بست به مردی که 42 روز حتی روز تولدت نیومد تورو ببینه همه ی ابراز علاقه هات دروغه چونکه اگه راست بود 42 روز چطور تحمل کردی نیای منو ببینی من واقعا بهم برخورده خسته شدم از تظاهر که حالم خوبه باهات واقعا با این رفتارت ناراحتم واقعا دوسندارم باهات حرف بزنم وقتی برای من هیچ ارزشی قائل نبودی بیای منم برات ارزش قائل نیستم واقعا زورم میاد باهات حرف بزنم وقتی به من اهمیت ندادی لطفا دوسدارم این دوران بارداری تاحالا تنها بودم از این بعدم تنهام باشم وقتی برای کسی مهم نیستم و دیگه دوسندارم با کسی هم حرف بزنم وقتی براش اهمیت ندارم واقعا این رفتارت برای من قابل هضم نبود چون من شرایطم فرق میکرد با قبل باردار بودم و روحیه م حساستر برای تومهمنبود واقعا دوسندارم بهم زنگ وپیام بدی زنگ وپیام الکی بی فایدس وقتی زن باردارتو 42 روز نبینی هیچ دلیلی نمیتونه منو قانع کنه جز بی اهمیتی ومهم نبودن من من واقعا ناراحتم دوسندارم با هیچ کس دیگه حرف بزنم روزت بخیر
خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼
خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا چطوری روش شد چهل روز تو رو نبینه و حالتو نپرسه مثل اینکه بچه خودش تو شکمت هس لطفا ساده نگذر از این ماجرا خیلی کار بدی کرده عوض اینکه هر لحظه کنارت باشه و بهت آرامش بده تو رو دچار استرس و ناراحتی کرده
الان ک بارداری میخای چیکار کنی قهر کردنت چیهبرگرد سر زندگیت مردا نمیان دنبال زنشون.پررو تر از این حر ...
خونه نگرفتیم عزیزم خونه مادرم هستم قراره چند ماه دیگه خونه بگیریم
وای این زنه چرا انقد طرف مرداس...... انقد هولشونی ک حتی بچه رو میگی بدون پدر اسیب میبینه؟ مادر دست گلش چی ک باباش اذیتش میکنه بیشتر از یک ماهه بهش سر نزده این باعث مشکل برای بچه نمیشه؟؟