2777
2789

بامیه ها  رو در عرض  نیم ساعت  درس کردم    ممنون  از مرضی خانم    منکه  روزه م   ولی شوهرم  بامیه خورد   گفت عالیههه مزه ش   

خدایا شکرت..      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

شوهرت بارداره جای خودت؟

شوخی کردم 

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
نوش جان.مگه بامیه اومده؟

زولبیا بامیه منظورشونه

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
دستورشو به منم بده لطفا

مواد لازم برای بامیه👇
نصف لیوان آب
نصف لیوان آرد سفید
2 قاشق غذا خوری شکر
25 گرم کره
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق مربا خوری زعفران دم کرده
کمی هل سابیده

مواد لازم برای شهد👇
نصف لیوان شکر
1 لیوان آب
1 قاشق غذا خوری گلاب
1 قاشق چایخوری آبلیمو
1 قاشق مربا خوری زعفران دم کرده

دستور شهد👇
آب و گلاب و شکر و زعفران رو میذاریم جوش بیاد بعد آبلیمو رو اضافه میکنم و میذاریم 8 تا 10 دقیقه بجوشه تا قوام بیاد بعدشعله رو خاموش میکنیم و میذاریم کنار

دستور بامیه👇
آب وکره رو میریزم توی قابلمه تا جوش بیاد وقتی جوش اومد آرد و شکر رو اضافه میکنم و تفت میدیم تا آرد سرخ بشه وبوی خامیش از بین بره بعدزعفرون رو اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم تایکم خنک بشه بعد از 5 دقیقه تخم مرغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیرنرمی به دست بیاریم
بعد خمیر رو میریزیم توی قیف و میریزم توی روغن داغ و هر سایزی که خواستیم با قیچی میچینیم
وقتی سرخ شدن میریزیم توی شهد تا 5 دقیقه بمونه بعدمیریزیم توی آبکش تاروغن و شهد اضافه اش گرفته شه
فقط من قیفم ماسورهء درشتش گم شده😞شما با ماسورهء درشت بزنید بامیه های زیباتری خواهید داش

کپی کردم از دستور مرضی خانم

خدایا شکرت..