سمییییی مدیر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 791 عنوان مصرف قرص ویتامین D | مشاهده متن کامل بحث + 28612 بازدید | 29 پست خانوما میشه بگید قرصا رو ماهیانه مصرف میکنین یا هفتگی و اینکه چه جوریه آیا ضروریه؟ من و باز آن دعاها که یکی اثرندارد🌱 1397/03/01 | 16:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elnazjoon عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 11042 نمیدونم چرا پزشکت اینطور گفت.به ما که گفتن بعد ازینکه 8 هفته تموم شد،ازین به بعد ماهی یه دونه ویتامی ... حالا دوباره برم واسه ازمایش،ازش میپرسم
_fatiiiiiiii_ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6949 نمیدونم چرا پزشکت اینطور گفت.به ما که گفتن بعد ازینکه 8 هفته تموم شد،ازین به بعد ماهی یه دونه ویتامی ... عزیزم من ک باردارم از هفتهی ۱۶روزی ی دونه اونم دوز هزار میخورم ،اینجوری بهم گفت البته کمبود هم ندارم اما تاکید کرد ک تو قدت بلنده باید بخوری دلم خوش است به بودنت 😍😍تاپیک مورد علاقه ام.... قانون جذب 😍... امروز به هر چی فکر کنی فردا همون میشه 😋
_fatiiiiiiii_ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6949 خواهشا خودسرانه مصرف نکنید کبدتون مسموم میشه خطرناکه خودسرانه نیست دکتر دادع خب ، دلم خوش است به بودنت 😍😍تاپیک مورد علاقه ام.... قانون جذب 😍... امروز به هر چی فکر کنی فردا همون میشه 😋
moogisu عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 3679 واسه من ویتامین دی هزار روزی ی دونه 😐....زیادن یعنی ؟البته کمبود ندارم ها ویتامین دی هزار روزانه ضرر نداره.ماهیش میشه 30 هزاربرای بارداری دکترت دوباره تجویز کرد؟ خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
نگار447 عضویت: 1393/03/19 تعداد پست: 3956 عزیزم من ک باردارم از هفتهی ۱۶روزی ی دونه اونم دوز هزار میخورم ،اینجوری بهم گفت البته کمبود هم ندا ... قدت چنده؟ بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓
_fatiiiiiiii_ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6949 ویتامین دی هزار روزانه ضرر نداره.ماهیش میشه 30 هزار برای بارداری دکترت دوباره تجویز کرد؟ آره عزیزم دلم خوش است به بودنت 😍😍تاپیک مورد علاقه ام.... قانون جذب 😍... امروز به هر چی فکر کنی فردا همون میشه 😋
_fatiiiiiiii_ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6949 قدت چنده؟ ۱۷۴ دلم خوش است به بودنت 😍😍تاپیک مورد علاقه ام.... قانون جذب 😍... امروز به هر چی فکر کنی فردا همون میشه 😋
moogisu عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 3679 عزیزم من ک باردارم از هفتهی ۱۶روزی ی دونه اونم دوز هزار میخورم ،اینجوری بهم گفت البته کمبود هم ندا ... درسته.شما باید بخوری.روزی هزار هم مناسبع خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
_fatiiiiiiii_ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6949 درسته.شما باید بخوری.روزی هزار هم مناسبع اوک مرسی عزیزم 😘 دلم خوش است به بودنت 😍😍تاپیک مورد علاقه ام.... قانون جذب 😍... امروز به هر چی فکر کنی فردا همون میشه 😋
ساندیسم عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 379 خانه بهداشت بم داده ماهی یدونه!چجوریاس خوش بين باشيد،اما خوش بين دير باور😊
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61037 واسه من ویتامین دی هزار روزی ی دونه 😐....زیادن یعنی ؟البته کمبود ندارم ها بستگی ب دوزش داره منم تو بارداری ۱۰۰۰واحد روزی یکی میخوردم
mrsk عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3314 علایم کمبود ویتامین دی چیه؟ ضمنا وقتی باردار بشی دکتر ازمایش مینویسه یا خودت باید بخوای؟ علائمش ،درد استخوان، خستگی و افسردگی و کسلی ، سردرد 🤍 باشد که روزگار بچرخد به کامِ دل/ باشد که غَم خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
_fatiiiiiiii_ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6949 بستگی ب دوزش داره منم تو بارداری ۱۰۰۰واحد روزی یکی میخوردم همی دوز ک شما میگی رو میخورم ،پس حله ،خیالم راحت شد دلم خوش است به بودنت 😍😍تاپیک مورد علاقه ام.... قانون جذب 😍... امروز به هر چی فکر کنی فردا همون میشه 😋
lm عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2562 علائمش ،درد استخوان، خستگی و افسردگی و کسلی ، سردرد خب من همه اینارو دارم که😁🤔😌
داروخانه_بهرو عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1026 با سلامکپسول ویتامین د ۳ برانسون (۱۰۰۰ واحد) به حفظ سلامت استخوان ها و سیستم ایمنی بدن کمک می کند. روزانه یک کپسول میل شود و یا طبق دستور پزشک مصرف شود.