2777
2789
نمیدونم چرا پزشکت اینطور گفت.به ما که گفتن بعد ازینکه 8 هفته تموم شد،ازین به بعد ماهی یه دونه ویتامی ...

عزیزم من ک باردارم از هفته‌ی ۱۶روزی ی دونه اونم دوز هزار می‌خورم ،اینجوری بهم گفت البته کمبود هم ندارم اما تاکید کرد ک تو قدت بلنده باید بخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من ویتامین دی هزار روزی ی دونه 😐....زیادن یعنی ؟البته کمبود ندارم ها

ویتامین دی هزار روزانه ضرر نداره.ماهیش میشه 30 هزار

برای بارداری دکترت دوباره تجویز کرد؟

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
عزیزم من ک باردارم از هفته‌ی ۱۶روزی ی دونه اونم دوز هزار می‌خورم ،اینجوری بهم گفت البته کمبود هم ندا ...

قدت چنده؟

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

ویتامین دی هزار روزانه ضرر نداره.ماهیش میشه 30 هزار برای بارداری دکترت دوباره تجویز کرد؟

آره عزیزم 

عزیزم من ک باردارم از هفته‌ی ۱۶روزی ی دونه اونم دوز هزار می‌خورم ،اینجوری بهم گفت البته کمبود هم ندا ...

درسته.شما باید بخوری.روزی هزار هم مناسبع

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
علایم کمبود ویتامین دی چیه؟ ضمنا وقتی باردار بشی دکتر ازمایش مینویسه یا خودت باید بخوای؟

علائمش ،درد استخوان، خستگی و افسردگی و کسلی ، سردرد 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
بستگی ب دوزش داره منم تو بارداری ۱۰۰۰واحد روزی یکی میخوردم

همی دوز ک شما میگی رو میخورم ،پس حله ،خیالم راحت شد