2777
2789

یه رسپی ساده و راحت میخوام برای یه چیزی بین نون و کلوچه برای بچه که چند روز بمونه ببره برای تغذیه مدرسه.یا تو خونه بخوره.همش کیک و بیسکوییت بازاری میخواد.هم سالم نیست هم خیلی گرون شدن.من خمیر گرفتنم خوب نیست.دستمم درد میکنه نمیتونم ورز بدم.یه رسپی میخوام که دردسر نداشته باشه راحت درست بشه.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
کوکی بپز هم خوشمزست هم راحته و ورز نمیخواد.اگه خواستی بگو دستورشو بدم. چند روز هم ماندگاری داره

ممنون میشم لطف کنین

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خمیر و کلوچه همشون ورز دادن میخواد

کیک لیوانی درست کن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خمیر و کلوچه همشون ورز دادن میخواد کیک لیوانی درست کن

کیک خیلی روغن میبره

ورز دادن ک دست درد نداره

شستن و جکع کردن ظرف هاش والا خیلی دردش بیشتره🥴

خمیر رو سی چهل بار بلند کن بنداز تو ظرف ورز داده میشه

یا بده خود بجه بازی کنه باهاش

من دستورام چشمی هست.من در اوردی تقریبا

بزن گوگل کوکی ساده. کلی دستور میاد

ورز دادن ک دست درد ندارهشستن و جکع کردن ظرف هاش والا خیلی دردش بیشتره🥴خمیر رو سی چهل بار بلند کن بن ...

شونه و کتفم مشکل داره یه چیزیو فشار بدم یا یه حرکتیو مدام تکرار کنم تیر میکشه مکافات دارم.

شونه و کتفم مشکل داره یه چیزیو فشار بدم یا یه حرکتیو مدام تکرار کنم تیر میکشه مکافات دارم.

دستوری پیدا کردی که ورز میخواست بده بچه ات.

بعدم گفتم جمع کن خمیر رو از بالای ظرفت بنداز داخلش. مثل ورز میشه

چیزی که چند روز بمونه خراب بشه خونگی نیست

من پنکیک میپزم با آرد سبوس دار و شکر قهوه ای

از

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

ممنون میشم لطف کنین

50 گرم کره همدمای محیط رو با دوسوم پیمانه شکر مخلوط کن بعد 2تا تخم مرغ و یک قاشق چای خوری وانیل بزن و هم بزن کمی. بعد 2 پیمانه آرد و 2 قاشق پودر کاکائو و یک قاشق چای خوری پکینگ پودر بزن. (من برای بچه پودر کاکائو نمیزنم به جاش دوقاشق آرد و نصف فنجون کشمش پلویی میزنم سلیقه ایه) خمیرش یکم چسبناکه بره یخچال سفت میشه خوب میشه. بعد خمیر رو 3_4 ساعت میذاری یخچال.(حتما بذاری یخچال مهمه)

بعد از خمیر اندازه گردو بزرگ بردار توی پودر قند بغلتون و بذاری روی کاغذ روغنی و داخل فر. 10 نهایت 15 دقیقه. زیاد نذاری که سفت نشه. همین که زیرش طلایی بشه خوبه. فر 170 درجه و از قبل گرمش کن فر رو.

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
50 گرم کره همدمای محیط رو با دوسوم پیمانه شکر مخلوط کن بعد 2تا تخم مرغ و یک قاشق چای خوری وانیل بزن ...

ممنونم