2777
2789
عنوان

مامانهای با تجربه میشه بیاین

59 بازدید | 6 پست

سلام میشه منو راهنمایی کنید دارم از استرس ونگرانی میمیرم

یه دختر 5ماهه دارم چند روز پیش که پوشکشو عوض کردم چند تارگه خونی خیلی کوچک تو مدفوعش دیدم ولی فکر کردم شاید یه مقدار زور زده ناحیه مقعدش خراش برداشته

ولی امروز که باز شکمش کار کرد دوباره این رگه های خونی رو دیدم وتعدادش بیشتر شده بود 

اینم بگم که فقط شیر خودمو میخوره ومدفوعش شل و زرد وگاهی سبزه تاحالا کسی واسش این مشکل پیش اومده اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه 

خیلی میترسم یعنی خوب میشه دخترم😟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا با تجربه ترین مامان ها هم نمیتونن اینجا با استفاده از ازمایشگاه پاتوبیولوژی ای که توو خونه دارن مدغوع گل دختر شمارو بررسی کنن ببینن چه فاکتور هایی جز خون دفع کرده و بعد بیماری یا مشکل ساده ای که رخ داده رو تشخیص بدن و بعد با توجه با داروهاش تضمین و تخمین بدن که کی خوب میشه

اگر واقعا انقدر استرس و نگرانی داری معطل نکن ببرش بیمارستان

سریع قبولش میکنن و ازمایشگاه و دکتر و داروخانه هم همه چیز اونجا هست

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
آلرژی به پرونئین گاویه. خودت باید تحت رژیم منع پروتئین گاوی باشی. البته اگه  کامل شیر خودتو می ...

چه پزشک حاذقی

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
عزیزم مشکلت ب دکتر بگو.  من یکی از فامیلامون همین مشکل داشت بچش ولی ماهش کمتر بود  دکتر ...

ممنونم 🌻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲