2789
عنوان

باردارا چجوری به شوهرم بفهمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 33 پست

یعنی چی باردارم نمیتونم

پاشو دختر تنبلی نکن من وقتایی که میخام برم هواخوری میرم نونوایی نون تازه کجا فریز شده کجا

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودت برو بخر به غیرتش بربخوره

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

چیکار کنم خب؟ چی بگم بهش آخه از صبح تا شب سرکاره

همه مردا سره کارن

زندگی خودته ولی این از خستگی نیست از بی خیالیه

جات بودم سر وظایف شوخی نداشتم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
همه مردا سره کارن زندگی خودته ولی این از خستگی نیست از بی خیالیه جات بودم سر وظایف شوخی نداشتم

چی بگم خب؟ ببین بارها دعواش کردم الان باردارم نخواستم زیاد خودم حرص بدم میگم روشش چیه خب چطوری بگم ؟ جمعه میگم برو نون تازه بخر بیار اومد گف خیلی شلووووغ بود شاخ درآوردم

پس اونوگرفته که مجسمشو بزاره کنارتلوزیونش برادکوری؟

این مسئله ویژگی ها و اخلاق های بد شوهرش هست ولی دلیل نمیشه این خانم اونقدر وابسته شوهر باشه که مجبور بشه از شکمش بزنه! فقط خود خانم آسیب میبینه