2789
عنوان

باردارا چجوری به شوهرم بفهمونم

617 بازدید | 33 پست

شوهرم یه اخلاق گند داره اینکه خیلی تنبل و بیخیال هست مثلا تو نون خریدن خریدنی یهو باهم ۳۰ تا تافتون میخره برا یه ماه میزارم فريزر....اوایل غر میزدم بعد دیگه گفتم همینم خوبه

امروز سه روز نون نداریم هر وقت خونس تعطیله میگم برو برا صبونه یه نون تازه بخر انگار میخواد بره شاهکار کنه میگه خیلی شلوغ بود بعدا میخرم حالا اصلا فک نمیکنه که من این ۳ روز صبونه نخوردم نون ندارم خیلی بابت این بیخیالی ش اذیتم

تو رو خدا انقدر شوهراتونو پرو و گشاد نکنید

خیر سرشون مرد یه خونن

اخه یه نون خریدنم زور میاد بهش

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم توی خرید نون خیلی تنبله

چون کلا مجردی همش توی صف نون بوده ، بچه تر که بوده جمعه ها همه خواب بودن این به زور میفرستادند صف نون وایسته😂😂

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️