2821
2789

امشب که کادوهام بهم داد

باهم شکلات خوردیم

یکی دوتا شکلات بزرگ و خوشگل مونده بود

شب که دیگه میخواستیم برگردیم بهم گفت شکلاتارو میبری منم با لحن شوخی گفتم اره و گذاشتمش توی باکس و یدفعه گفت آخه میخواستم بدم به امیر

حالا امیر داداششه که ۲۶ سالشه

منم شکلاتارو درآوردم بازم با شوخی گفتم نه بگیر نمیبرم هرچی هم گفت ببر گفتم نه ولی اصلا نشون ندادم که ناراحت شدم

آخه مثلا یه شکلات چیه😐

من فقط از لحاظ احساسی واسم مهم بود وقتی دید من فقط از همون یکی خوشم اومده و برداشتمش نباید اینجوری میگفت

بنظرتون باید همونجا میگفتم مگه اینارو واسم من نگرفتی چرا اینجوری میگی؟

یا کاری که خودم کردم بهتر بود

باید میوردیشااا

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید میگفتی فکر کردم برای من گرفتی برداشتمشون ببر واسه امیر

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟
😐نمیدونم واقعا خودمم خجالت کشیدم حتی دعوا کنم

دعوا نه

ولبی به شوخی تیکه مینداختی

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

می بایست بگی برای امیر جدا می خریدی

که از الآن عادت نکنه منتش رو سر تو بذاره

عزت رو به دیگران

یا شاید بهتر بود بگی من برای امیر می خرم

و برای امیر می خریدی

جهنم و ضرر

در عوض بهش یاد داده بودی روی هدیه تو حساب نکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز