2777
2789
عنوان

بنظرتون بیماری اعصاب دارم؟

139 بازدید | 8 پست

میدونم ک شاید ربطی ب سایت نداشته باشه ها اخه امروز یکم نگران شدم. من جدیدا وقتی اعصابم خیلی خورد میشه کل بدنم شروع میکنه ب لرزش. ب نظرتون ممکنه خطر داشته باشع؟ توی چند ماه سه بار ک ب شدت عصابم خورد شده اینجوری شدم

بهترین نیستم ولی اگ اراده کنم بدترین میشم😎😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه چی به این سایت ربط داره😉 دکتر مغز واعصاب برو ببین چی میگه

ممنون اخه تازه وارد این سایت شدم دقیق نمیدونستم. ممنون از راهنماییتون😘

بيماريه اعصاب چيه! برو آزمايش بده... شايد يه چيزيت بالا پايينه...

اخه امروز تو گوگل سرج کردم چند نوع بیماری اعصاب معرفی کرد برا همین نگران شد

اخه امروز تو گوگل سرج کردم چند نوع بیماری اعصاب معرفی کرد برا همین نگران شد

سرچ اينترنتي فقط اعصابتو داغون ميكنه... برو آزمايش بده... حالا دكتر مغز و اعصابم بري كه چه بهتر... 

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
سرچ اينترنتي فقط اعصابتو داغون ميكنه... برو آزمايش بده... حالا دكتر مغز و اعصابم بري كه چه بهتر...&n ...

اره واقعا .اول ازمایش میدم اگ مشکلی باشه بعدش دکتر هم میرم اخه تو این مدت خیلی اتفاقای بدی برام افتاده تازه تازه دارم درست میشم بدا همین میترسم مشکل جدی باشع

اره واقعا .اول ازمایش میدم اگ مشکلی باشه بعدش دکتر هم میرم اخه تو این مدت خیلی اتفاقای بدی برام افتا ...

سلام منم هنگام استرس اینطور میشم مال کدوم استانی

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...