ما کارگری بهمون میدن به نظرت چقدره عیدی و شوهرم کارمنده به نظرت دیگه حق فرزند و اینها روی عیدیش نمیا ...
کارگری ۲۰ تا سی
وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....
وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....
خنده ام میگیره از حرف بعضیا .انگار تو ایران زندگی نمیکنن انگار دور و برشون کارگر ندیدن .تمام خانواده من یه جورایی تو قشر کارگر هستن تا الان ندیدم به هیچکدوممون دو برج حقوق بدن تازه خود حقوق اگه بیست باشه تو قرارداد بیست هست و مبلغ واریزی خیلی کمتر هستش .وقت امضا هم میگن همینی که هست اگه امضا نکنیم اخراجیم
کدوم کار گر 20 تا 30 گرفته خواهشا با مدرک بگید نه حرف .اینم مثل شعارهای چرت و پرت این دولته.
چرت و پرت تویی
عیدی شوهر من پارسال ۱۴ونیم بوده
امسال میشه ۲۰
عیدی کارگرها از ۲۰ شروع میشه تا ۳۰ امسال
بستگی ب شغل و کارفرما داره
همیشه ب شوهر من حداقل رو میدن ک امسال بیست هست
مدرک هم عیدی شوهرم هست
چرا باید الکی حرف بزنم مگر مدال افتخار میدن بهم ؟
اینکه به شوهر شما دادن ملاک این نیست که به همه کارگرا میدن یکم تو جامعه بگرد و بپرس اگه اکثریت این ب ...
به تو ندادن ملاکه ؟ باشه تو درست میگی ...
من گفتم فقط به من ندادن؟اگه بخونی نوشته بودم که همه خانواده ما جزو قشر کارگر هستند ما باهم در ارتباطیم و هرگز همچین حقوقی به عنوان عیدی نگرفتیم .من نیازی به ثابت کردن حرفم ندارم .من کار میکنم و برگه ای که امضا میکنم یه چیزی نزدیک به 7 میلیون کمتر از حقوقی هستش که میگیرم بعد عیدی 20 میلیونی میدن؟؟ابن آدمهای بیشرفی که حقوق خود آدم رو نمیدن عیدی میدن؟