الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم بچم چند ماه پیش با ازمایش غهمیدیم ویتامین دی بدنش پایینه دکتر ویتامین داد
دوباره از دادیم زیاد نرفته بود بالا آمپول داد
و دوباره ویتامین
حالا خوب شده ولی همچنان مصرف ویتامینو نباید قطع کنی
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
پسرمنم ۶ماهس وکمبودویتامین دی داره دکترشربت ویتامین دی ایرانی داده یک ماهونیم پیش قراره دوروزدیگ ببرم ببینم خوب شده یانه ولی حتماایرانی بگیرتویه سایتی نوشته بودخارجیاویتامیناشون الکیه حتی برای مصرف کشورخودشون تولیدنمیکنن ایناروفقط صادرمیکنن ماهم ندونسته میخریم
دختر منم ویتامین دی بدنش خیلی پایین بود دکتر آمپول داد با شربت آکوامارین خیلی خوب شد ولی یک ساله که دیگه استفاده نمیکنه دوباره پایین اومده بازم باید بهش بدم به نظرم جدیدا به آفتاب هم ربطی نداره آخه من فامیلمون تو روستاست دو پسراش همیشه تو بیرون از صبح تا شب جلو آفتابن با رکابی ولی ویتامین دی بدنشون خیلی پایینه خودشم تعجب کرده بود اینا چرا این جورین