2777
2789
عنوان

بنظرتون قراره یه زندگی عادی برام آرزو بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 26 پست
منطورم ی چی دیگست(این خانه از پایبست ویران است)

اون میخواد ارزونی بیاره؟ وضعیت اقتصادی قبل انقلابم همین بود. رعیت هیچوقت وضع خوبی نداشتن.

موافق نیستم هیچوقت دست هیچ بیگانه ای به این خاک بخوره.

من با اون که نهایتا به تجزیه ی ایران میرسه هرگز موافق نیستم حتی اگر بدتر از اینهارو هم تحمل کنم

ولی خب ان شاء الله هرچیز که برای ایران و مردم، واقعا بهتره پیش بیاد❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم قابل تحمل بوداخه یک میلیون🥺😕ما بچه کوچیک ندارمولی از عمق جونم دلم برای بچه دارا میسوزهفکر کن ...

ببین از قیمتا بدتر، بحران فرهنگی و آینده نامعلومه برای بچه ها. انگار نه راه پیش داریم نه راه پس. یه دوره سخت بحرانه که فقط باید مقاومت کرد.

فیلم «زندگی زیباست» رو شاید خیلی ها دیده باشن. گاهی باید مثل اون زندگی کرد. تو اردوگاه مرگ نازی بچه رو جوری سرگرم کرده بود که تا آخر فکر میکرد اینا مسابقه و بازیه.

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸

اون میخواد ارزونی بیاره؟ وضعیت اقتصادی قبل انقلابم همین بود. رعیت هیچوقت وضع خوبی نداشتن.موافق نیستم ...

دقیقا، کاش مردم ما این روزا لزوم اقتصاد مقاومتی رو درک میکردن، به جای لگد زدن به چیزی که فکر میکنن ریشه مشکلاتشونه. منتها خراب کردن یک شبه به شدت آسونه ولی ساختن دهها و بلکه صدها سال زمان میبره.

ببین از قیمتا بدتر، بحران فرهنگی و آینده نامعلومه برای بچه ها. انگار نه راه پیش داریم نه راه پس. یه ...

وای دقیقا

انگار یه جایی از تاریخیم که راه پس و پیش نداریم

راه پس رو بگیری میدونی تهش عاقبت بخیری نیست

واسه پیش رفتن هیچ امیدی نداری

اصلا نمیدونم چی بگم واقعا. نمیدونم اعتقاد داری یا نه ولی انگار میتونه یه جور قربیل اخرالزمانی باشه. به هر حال خیلی سخته، خیلی.

چقدر جاااالب. حتما میبینمش❤️

دقیقا، کاش مردم ما این روزا لزوم اقتصاد مقاومتی رو درک میکردن، به جای لگد زدن به چیزی که فکر میکنن ر ...

من موافقم باهات

ولی خب نمیتونم تقصیر رو گردن مردم بندازم🥺 ریل اقتصاد خراب بود.

الانم که با حذف ارز ترجیحی و ... کلا همه چی خراب شد

وای دقیقاانگار یه جایی از تاریخیم که راه پس و پیش نداریمراه پس رو بگیری میدونی تهش عاقبت بخیری نیستو ...

آره منم معتقدم اوضاع آخر زمانیه. واقعا بعد از غزه خودم که نتونستم به زندگی عادی برگردم، کلا نگاهم به دنیا عوض شد و انگار یهو کل دنیا رو تو یه جنگ همه جانبه دیدم.

ما هم از این اوضاع مستثنی نیستیم. اما واقعا سخته که حتی ما مردم خودمون هم حرف همدیگه نمیفهمیم. خدا کمک کنه فقط، چون نسل های آینده واقعا بی گناهن. به دنیا نیاوردنشون هم به نظرم راه چاره نیست. دشمن دقیقا همینو میخواد!

من موافقم باهاتولی خب نمیتونم تقصیر رو گردن مردم بندازم🥺 ریل اقتصاد خراب بود. الانم که با حذف ارز ت ...

تا اینجاش تقصیر مردم نیست. اوضاع هم که دست یه مشت کار نابلد داره دست به دست میشه و...

اما اگه مردم هم بخوان به جای ساختنش لگد بهش بزنن نهایتا نه چیزی از کشور می مونه و نه چیزی از خودشون. مثل آدمی که روی شاخه بالای درخت نشسته و داره همون شاخه رو اره میکنه!

آره منم معتقدم اوضاع آخر زمانیه. واقعا بعد از غزه خودم که نتونستم به زندگی عادی برگردم، کلا نگاهم به ...

به دنیا نیاوردنشون که رسما ایده ای شبیه نسل کشی و پاکسازی یه نسله. به علاوه اینکه کلا غریزه انسان اینو نمیطلبه.

ولی واقعا برای زندگی تو این دنیا هم گناه دارن

کاش زودتر از این فتنه ها و این شرایط بد بگذریم

تا اینجاش تقصیر مردم نیست. اوضاع هم که دست یه مشت کار نابلد داره دست به دست میشه و...اما اگه مردم هم ...

آره دقیقا. این بهترین مثال بود. دقیقا رفتار بعضیا مثال همینیه که گفتید. دارن شاخه ای رو میبرن که روش نشستن

ولی خب این به ستوه اومدن از شرایط، بیشتر به نارضایتی مردم دامن میزنه. کاش هرچه زودتر این کارنابلدها بفهمن اینو

قبل اینکه شاخه بریده شه. اون موقع هم خود مردم پشیمون میشن هم این نابلدها

هم خاک پاک ایران جانمون، زبونم لال، به کفش بیگانه آلوده میشه

آره دقیقا. این بهترین مثال بود. دقیقا رفتار بعضیا مثال همینیه که گفتید. دارن شاخه ای رو میبرن که روش ...

کاش... اما واقعا نمیشه منتظر فهمیدن اینا هم نشست. دقیقا میدونم که جوری از همه طرف در تنگنا قرار داریم که حتی راه حلی که واقعا بشه بهش گفت راه حل، به ذهن کسی نمیرسه.

کاش خدا کمکمون کنه، نه به خاطر ماها، به خاطر بچه ها فقط که از دنیای آشفته مطلقا چیزی نمیدونن💔