2777
2789
پسر سه ماه و نيممو خوابوندم خواستم از کنارش بلند شم ،از من زودتر آرنجشو گذاشته زمین بلند بشه ياااااع ...

😁😁😁😁😁😁😁😁آدم اینجور وقتا نمیدونه بخنده یا عصبانی بشه

❤👬❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز از جلو در یه خونه رد میشدم.درش باز بود یه اقای نسبتا تپل هم دم درش ایستاده بود اما پشت به خیابون و من نمیدید.یهو یه بچه از در پرید بیرون محکم زد رو با سن مرده😵😵و برگشت تو خونه😂😂😂

داشتم غش میکردم از خنده.... اقاهه برگشت پشت سرش و نگاه کرد برا اینکه خجالت نکشه سرم اونوری کردم....ازش که رد دیگه نمیتونستمجلو خندم را بگیرم😂😂😂😂

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
منم پسرم مریضه حوصله ندارم از دیشب داره گریه میکنه نه خودش خوابیده نه من خوابیدم . همش گریه میکنه آخ ...

ای وای

بچه داری تو ماه رمضون خیلی سخته چه برسه به بچه مریض.

من که به همسرم گفتم تورو خدا بریم مسافرت که روزه نگیرم. ساعتش زیاده. نمیتونم. باشه زمستون قضا میکنم. با یه بچه نوپا که هی میدوه اینور و اونور به خدا جونش رو ندارم.

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

آخه طفلي😞

پسر بزرگم ده روز مریض بود بخدا نزدیکه ۴ کیلو کم کردم با دهن روزه پدرمو درآورد شبا هم نذاشت بخوابم حالا اون خوب شده پسرهفت ماهه ام مریض شده😥😥😥😥دیگه توان ندارم .مادر شدن بدترین چیزه 😭😭😭😭😭😭😭

❤👬❤