2789
عنوان

ظاهر توی ازدواج چقدر تاثیر داره

247 بازدید | 32 پست

فکر کنید طرف ادم خوب و با اخلاقی باشه از لحاظ مالی هم دستش به دهنش برسه خانواده خوبیم داشته باشه ولی از لحاظ زیبایی مشکلی تو چهرش نباشه هااا ولی مثل پسرای دیگه خوشگل نباشه مثلا موهاش ریخته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم موهام ریخته با اینکه خانونم

ولی زیبایی طرف مقابل خیلی برام مهمه

و خودم باینکه تقریبا کچلم همسرم خیلی خوشتیپه خیلی موهای پر ونازی داره🫠😁

بستگی داره نمیشه براهمه یک نسخه پیچید.

همسرم با وجود زیباییش بهم میگه همینجوری کچلم خوشگلی

کچل خودمی🤣🤣🤣😂

برام مهم نیست

وضعیت مالی اخلاق وفاداری و خانوادش برام مهمتره

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

الان من ازهمسرم خیلیییی سرترهستم اما اگه کسی بگه شوهرت زشته بهش میخندم ومیگم بیالیلی روازچشم مجنون ببین

۲۴ساله نفسمه ازهررررررلحاظ آقاس

فقط من سفید پنبه ایم اون سبزه سیر

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉