2789

ک ها دیروز امتحانت کردم تو درجا پا دادی و گفتم لطف کنید بیاین مشهد باخانواده تون و همه چی بهم بزنم ک من شوهر خیانتکار نمیخوام

درجا برداشت گفت ک ها کارشما زشت بود این چه کاریه ک منو امتحان میکنی خوشم نمیاد توی رابطه باید آدم پایدار باشه

بعدش ی پیام دادم گفتم درسته کارم من زشت بود کار شماهم زشت بود ب هرحال لطف کنید بیاین مشهد خلاصه دیگ سین نزد ....فکرنکنم سین بزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاد دوران دبیرستانم افتادم

دم تلفن کارتی دوست پسر همشونو امتحان کردیم

فک نمیکردم الانم مد باشه

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

بچه بازیا چیه اخهضایع بود فهمیده آشنایی اگه در این حد فکر میکنی آماده نیستی ازدواج نکن خب

خوب دوست ندارم خیانت ببینم.ی بار دیدم حالم خیلی بد شد

ارع درست میگی ن آمادگی ازوداج واقعان ندارم حس میکنم بهم بزنم بهتره اینجوری شاید3سال دیگ پخته تر شدم..توی ازوداج

کجا بیاد.

یه همچین آدمی به درد دوس پسری نمیخوره، بعد تو دعوتش کردی با خانواده بیاد خواستگاری؟

میخوای زن آدمی بشی که خیانت میکنه تازه گردنم نمیگیره و میندازه گردن تو؟

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

بچه بازیا چیه اخهضایع بود فهمیده آشنایی اگه در این حد فکر میکنی آماده نیستی ازدواج نکن خب

فهمیده آشناس ؟!!!

اگر میفهمید ک نباید پا میداد دیگه !!

بنظرم پسری ک اینقد بی لول باشه ک ندیده و نشناخته با ۴تا پیام وا بده ، کنسل شه خیلی بهتره

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خب کارت خوب نبوده منم نامزدمم امتحان کردم حتی قرار هم باهام گذاشت😂

الان خوشحالی؟

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...